Ce candidat la prezidențiale va avea AUR, în 2024. George Simion: „Sondajele ne spun asta” / Cristian Terheș va deschide lista la europarlamentare | EXCLUSIV

George Simion se pregătește de alegerile prezidențiale. Liderul din AUR are mai multe variante de posibil candidat pentru Palatul Cotroceni, în 2024. 

29 ian. 2023, 23:10
Ce candidat la prezidențiale va avea AUR, în 2024. George Simion: „Sondajele ne spun asta” / Cristian Terheș va deschide lista la europarlamentare | EXCLUSIV

Într-un interviu oferit pentru România TV, duminică seara, George Simion a anunțat ce variante de candidat are AUR, pentru prezidențialele din 2024.

Partidul conservator așteaptă la pândă numele din partea PSD-PNL.

„În acest moment, potrivit sondajelor, în turul 2 al alegerilor prezidențiale intră candidatul PSD și candidatul AUR. Vrem să vedem dacă PSD va pune un candidat aservit sau va veni zona aceasta globalistă, satanistă, antinațională, cu un candidat de tip Kovesi, trebuie să ne gândim bine care va fi candidatul nostru.

O vom face și în funcție de rezultatul primelor alegeri din 2024, cele europarlamentare, vom avea o listă foarte bună, condusă de Cristian Terheș. Discutăm cu avocatul Gheorghe Piperea și Toni Neacșu, participăm la Parlamentul European, la un eveniment organizat de Terheș (…)”, a declarat Simion, pentru România TV.

„Pregătim o campanie de la om la om, pentru ca românii să nu-și mai vândă votul pe un kilogram de ulei sau pe făină”, a mai comentat Simion.

 

George Simion: „Klaus Iohannis este omul pus de puterile străine”

 

Românii și-au pierdut încrederea în Klaus Iohannis, a mai precizat liderul AUR.

„Este omul pus de puterile străine. Nu știu cât a fost votat, voi vedea. După trei ani de politică nu-mi dau seama dacă românii l-au votat pe acest individ străin de neamul nostru. Și mulți români din diaspora – am fost de curând la Dublin, regretă că l-au votat pe acest individ”, a concluzionat Simion.