Ce caută cu adevărat un bărbat la o femeie

În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt chiar ceea ce au ei nevoie. De fapt, frumusețea, care, știm cu toții, este trecătoare, la fel ca și pielea fină și corpul ferm, iar, în cazul ăsta, bărbații rămân cu nimic, asta în cazul în care partenera de viață nu mai oferă și altceva. După mai multe statistici, s-a stabilit cam ce dorește cu adevărat un bărbat de la o femeie. Sunt câteva lucruri esențiale de care masculii țin cont și peste care nu trec.

RomaniaTV.net
29 aug. 2016, 12:01
Ce caută cu adevărat un bărbat la o femeie

Este adevărat, frumusețea, tinerețea și un corp bine sculptat au rolul lor într-o relație, însă toate astea nu sunt totul. Bărbații caută femei pe care se pot baza, care să le fie alături, cu care să discute probleme, care să-i ajute să iasă din impas, mamele copiilor lor.

O femeie trebuie să fie mereu îngrijită. Pentru bărbat este important ca femeia de lângă el să-și acorde credite, să fie curată, bine îmbrăcată (aici nu ne referim că trebuie să aibă haine de firmă, ci o ținută călcată și îngrijită), să aibă grijă de ea și astfel va avea și de el, dar și de copiii lor.

Citeşte şi  Femei sexy: Tipuri de femei care-i înnebunesc pe bărbaţi

Femeia trebuie să fie stâlpul în casă. Bărbații caută femei puternice, femei curajoase, nu doamne după care să stai ore în șir la cumpărături, care se ridică din pat la 12 sau care mereu așteaptă ca alții să facă ceva pentru ele. Femeile se pot descurca și singure în anumite situații și cu cât știu să facă ma multe, cu atât câștigă mai multă încredere în ele.

Continuarea pe elli.ro