Ce caută Ilinca Vandici la următorul partener. Lista de cerințe pe care le are vedeta, după despărțirea de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici speră să își refacă viața după divorțul dureros de tată copilului ei, Andrei Neacșu. Vedeta tv a întocmit și o listă cu principalele calități pe care ar trebui să le aibă viitorul său partener.

07 sept. 2023, 22:13
Ce caută Ilinca Vandici la următorul partener. Lista de cerințe pe care le are vedeta, după despărțirea de Andrei Neacșu
Ce caută Ilinca Vandici la următorul partener. Lista de cerințe pe care le are vedeta, după despărțirea de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici s-a refăcut după divorțul de Andrei Neacșu, iar acum se gândește cum să își refacă viața. Vedeta a vorbit despre calitățile pe care viitorul său partener ar trebui să le aibă ca să o facă fericită.

Citește și: După eșecul din viața personală, vine o nouă veste-șoc pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea rămâne fără emisiune, „Bravo, ai stil” iese din grilă, după șapte ani

Ilinca Vandici pregătește terenul pentru un nou partener

Prezentatoarea a împărtășit cu fanii săi principalele calități pe care le caută și pe care ar vrea să le aibă viitorul său partener. Cu speranță în iubire, Ilinca Vandici pare că a trecut peste divorțul de tatăl copilului său, Andrei Neacșu, și se pregătește să se îndrăgostească din nou.

„Ar trebui să fie un bărbat matur, evoluat spiritual. Ar trebui să fie un bărbat care are copilul interior vindecat, ar trebui să fie un bărbat aflat într-o continuă dezvoltare, informare și creștere. Ar trebui să fie un om pe care să îl admir, de la care să am lucruri de învățat, care să mă susțină în tot ceea ce înseamnă cariera, care să mă înțeleagă, care să mă iubească necondiționat. Și lista poate continua!”, a mărturisit Ilinca Vandici pentru ego.ro.

Prezentatorea „Bravo, ai stil!” a mai adăugat că se regăsește în ceea ce își dorește de la oamenii din viața ei. Ba chiar a încercat, mai întâi, să devină singură cea mai bună versiune a propriei persoane, apoi să ceară și de la alții aceleași lucruri.

„În toate lucrurile pe care mi le doresc de la oamenii care sunt lângă mine, nu neapărat de la un bărbat, mă regăsesc eu! Am pornit, cumva, de la mine pentru criteriile acestea pe care le am pentru ei. M-am uitat la mine, m-am gândit la mine, am pus pe listă cum sunt eu. Am zis: “OK, înseamnă că și oamenii din jurul meu ar trebui să fie pe aceeași frecvență și vibrație cu mine!” Atunci, de asta și am atât de multe cerințe”, a mai declarat vedeta.

Ilinca Vandici a vorbit și despre aspectul fizic al unui bărbat. Bineînțeles, o interesează și cum arată cel de lângă ea, pe lângă maturitate și conexiune spirituală, dar în ciuda celor care cred că ea vrea un bărbat care doar arată bine și lângă care și ea dă bine în public, s-ar părea că aspectul fizic nu prea contează, mai ales că acesta poate fi îmbunătățit.

„Din punctul meu de vedere, OK, ambalajul este foarte important. La prima vedere te îndrăgostești de un om pentru că îl vezi cum arată. Nu putem să zicem: “Te-am văzut, îmi place sufletul tău, m-am îndrăgostit de tine!”. Te-am văzut, îmi place! Doar că ambalajul poate să fie îmbunătățit și înfrumusețat. Un bărbat care poate nu are aspectul lui Adonis, care nici nu există și pe care nici nu îl căutăm, dar care știe să își pună o cămașă sau un sacou frumos pe el, care își alege pantofii potriviți, care are manichiura îngrijită, care are ochii profunzi și strălucitori, poate să spună sau să facă mai mult pentru mine, spre exemplu, decât un bărbat care ar arăta precum Adonis, dar care ar fi fără nimic altceva!”, a mai explicat prezentatoarea pentru sursa citată.

Citește și: Ilinca Vandici, prima reacție după ce soțul ei s-a afișat cu amanta: „În fiecare seară ne culcăm”