După eșecul din viața personală, vine o nouă veste-șoc pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea rămâne fără emisiune, „Bravo, ai stil” iese din grilă, după șapte ani

Veste-șoc pe piața media! Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune din România, "Bravo, ai stil!", iese definitiv din grilă, la șapte ani de la prima difuzare.

04 aug. 2023, 17:04
După eșecul din viața personală, vine o nouă veste-șoc pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea rămâne fără emisiune, „Bravo, ai stil” iese din grilă, după șapte ani

Conducerea Dogan Media International a decis difuzarea relocată de pe Kanal D către Kanal D2. De asemenea, s-au modificat și orele la care publicul telespectator putea să urmărească emisiunea pentru ca, în cele din urmă, să ajungă la concluzia că proiectul trebuia să se întoarcă la postul-mamă, Kanal D.

Citește și Ilinca Vandici, vacanță în Dubai cu fiul ei: „A fost prima oară când am plecat doar cu Zian. Nu am avut emoții”

„Bravo, ai stil” va avea în curând, după perioada de pauză, ultimele filmări. Urmează semifinalele și finala, iar apoi proiectul va fi eliminat definitiv. Show-ul va fi scos din grila de programe și înlocuit cu un alt format pentru segmentul prime-time. Decizia ar fi fost luată în urma audiențelor care nu generează apropierea postului Kanal D de stațiile concurente.

Încă de la început au fost prezenți în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil” Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici. La emisiune au mai fost, de-a lungult impului, pentru anumite perioade de timp, și , Cătălin Botezatu, Iulia Albu, Tibi Clenci și Alex Abagiu.

Citește și Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu, din nou împreună! Unde au fost surprinşi cei doi: „Te iubesc până dincolo de univers!”

Ce umilință pentru Ilinca Vandici și echipa de la ”Bravo, ai stil”. Audiența show-ului, călcată în picioare de o altă producție a trustului

Pentru Ilinca Vandici vestea nu e deloc dintre cele mai bune. Prezentatoarea nu trăiește deloc o perioadă bună a vieții ei, mai ales că s-a și despărțit recent de Andrei Neacșu, tatăl copilului său.

În ultimele luni s-a tot vorbit despre audiența „Bravo, ai stil”, care nu prea se mai ridică la nivelul așteptărilor. Producția a ajuns să fie depășită de alte emisiuni ale trustului Kanal D, chiar și de producții care nu se află nici în grila de programe și sunt difuzate doar online.

La ultima ediție a emisiunii, cifrele arată un declin evident. Show-ul a adunat puțini vizitatori unici pe YouTube. Practic, în două zile, gala a adunat doar 30.000 de vizualizări, foarte puțin raportat la alte ediții, emisiunea trecând lejer de 50.000 de vizualizări în 24 de ore, în mod uzual. În aceste condiții, nu este o surpriză că a fost depășită ca audiență de alte producții alte trustului Kanal D.

Cel mai nou episod „Fiță cu Adiță”, emisiune difuzată doar online, în care invitată a fost Anamaria Prodan, a umilit, ca audiență, gala Bravo, ai stil. Emisiunea care ”nu a prins” grila de programe a Kanal D a strâns 102.000 de vizitatori, față de doar cei 30.000 de urmăritori ai emisiunii prezentate de Ilinca Vandici.