Ce cheltuială ai dacă vrei să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Știrista are 5 vile luxoase în Valea Zânelor

Dacă îți dorești să petreci vacanța de 1 Mai într-un loc încărcat de tradiție, poți să optezi pentru una dintre vilele din complexul Andreei Esca. Totuși, trebuie să știi că va fi nevoie să nu te uiți la bani, pentru că prețurile nu sunt pentru oricine.

17 apr. 2024, 22:46
Ce cheltuială ai dacă vrei să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Știrista are 5 vile luxoase în Valea Zânelor
Ce cheltuială ai dacă vrei să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Știrista are 5 vile luxoase în Valea Zânelor

Complexul turistic din inima Transilvaniei deținut de Andreea Esca este o opțiune minunată pentru turiștii care doresc să se răsfețe într-o experiență cu totul aparte. Situat în Porumbacul de Sus, un pitoresc sat din Sibiu, complexul Andreei Esca a devenit un adevărat refugiu pentru persoanele dornice să evadeze din agitația orașului și să se bucure de liniștea și frumusețea naturii.

Citește și: Carmen Brumă, adevărul despre turmeric. Care este cel mai mare beneficiu al său: „Trebuie să ai grijă”

Pe lângă frumusețea locului, complexul include și Castelul de Lut de pe Valea Zânelor, o atracție turistică emblematică a Transilvaniei, construită în 2014, care a atras în fiecare an un număr tot mai mare de vizitatori. Andreea Esca deține aici 5 case tradiționale din lemn, amplasate strategic pe malul râului, oferind oaspeților facilitățile moderne de care au nevoie, alături de peisaje de vis care completează experiența lor.

„Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, pe malul râului, care au mai bine de 150 de ani. Toate restaurate în 2019 și dotate cu facilități moderne. Veți putea experimenta aroma românească într-o casă compusă din două dormitoare într-un spațiu deschis și o baie. În stațiune există trei Pavilioane unde vă puteți savura cafeaua și, de asemenea, puteți face un grătar cu prietenii.”, se arată în descrierea locației.

Dat fiind că ne apropiem cu repeziciune de minivacanța de 1 Mai, complexul Andreei Esca atrage atenția unui număr mare de turiști în căutare de cazare. Pentru a te bucura de farmecul unei case tradiționale restaurate, ce datează de 150 de ani și care a fost modernizată în 2019, va trebui să aloci suma de 770 de lei pentru închirierea unei vile care oferă două dormitoare și o baie, cu o suprafață totală de 48 de metri pătrați.

Pe lângă facilitățile interioare ale vilei, Andreea Esca pune la dispoziția oaspeților săi o bucătărie comună complet utilată, un șemineu în aer liber, mobilier pentru exterior, zone de picnic și terase, locuri de luat masa, o grădină îngrijită, facilități de grătar, șezlonguri și paturi de plajă. În plus, complexul dispune de o baie în aer liber și echipamente de joacă pentru copii, împreună cu un teren de joacă special amenajat.

Citește și: Jador a dat față-n față cu părinții Oanei Ciocan! Ce părere au viitorii socrii despre manelist: „Oamenii își bat joc de mine în general”