Ce ciudățenie a găsit în farfuria cu mâncare un călător în timpul unui zbor cu avionul VIDEO

Un călător care zbura din Turcia către Germania a avut neplăcuta surpriză de a găsi în farfurie ceva neobișnuit. Ce a descoperit acesta în preparat este de neimaginat.

07 sept. 2022, 10:06
Ce ciudățenie a găsit în farfuria cu mâncare un călător în timpul unui zbor cu avionul VIDEO

Nimeni nu se aștepta ca în avionul care a zburat din capitala Turciei spre Dusseldorf, Germania, să găsească într-o farfurie de mâncare un cap de șarpe. Capul a fost găsit în farfuria  unui călător din avionul companiei SunExpress.

Compania aeriană a declarat, pentru un site dedicat zborurilor, One Mile at a Time: „Prioritatea noastră este să oferim călătorilor noștri servicii de cea mai înaltă calitate și ca aceștia, împreună cu angajații noștri să aibă o experiență de zbor cât mai confortabilă și sigură. Lucrurile care au apărut în presă cu privire la mâncare servită în timpul zborurilor este de neacceptat, iar în acest moment au loc investigații detaliate în legătură cu acest subiect. Până când investigațiile vor ajunge la o concluzie, toate măsurile de prevenție, asta incluzând oprirea imediată a suplimentării cu produsul în cauză”.

Citește și: Oamenii au animale de companie tot mai neobișnuite. Aligator plimbat cu lesa prin parc de stăpâna lui. „Este foarte iubitor. Doarme cu mine, îmi fură pernele și păturile”. Cum au reacționat trecătorii

Firma de catering nu știe nimic despre suspectul cap de șarpe

Firma care se ocupă cu suplimentarea mâncării în avion, Sancak Inflight Services, a spus despre capul de șarpe că ar fi ajuns în preparat după ce aceștia l-au pregătit și nu își asumă această responsabilitate: „SunExpress Airlines este un client valoros în țara noastră și foarte cunoscut în toată Europa, care recent a decis să își extindă rutele. Nici un obiect străin nu a fost folosit în timpul preparării măncării”.

În ceea ce privește reacțiile internauților, acestea nu au încetat să apară. „Arată mai mult ca o șopârlă, nu ca un cap de șarpe. Orice ar fi, deveniți vegani”, a spus unul dintre ei. „Capul nu este inclus în preparat, deci trebuie considerat un bonus. Companiile aeriene fac bani prin orice cale posibilă zilele astea!”, a declarat altul.

Citește și: Panică la un restaurant de tip fast-food! O femeie a folosit un șarpe în loc de elastic pentru a-și prinde părul. Imagini devenite virale pe internet