Ce condiție i-a impus Dana Roba iubitului ei, Beni, dacă vrea să fie în continuare împreună cu ea: „Să-l doară și pe el capul după o zi de muncă”

Dana Roba și-a găsit liniștea în brațele lui Beniamin, cel care a fost alături de ea după ce fostul soț, Daniel Balaciu, aproape a ucis-o. Make-up artista știe acum mai bine ca niciodată ce își dorește de la bărbatul de lângă ea.

02 oct. 2023, 20:27
Ce condiție i-a impus Dana Roba iubitului ei, Beni, dacă vrea să fie în continuare împreună cu ea: „Să-l doară și pe el capul după o zi de muncă”
Dana Roba, despre ce își dorește de la bărbatul de lângă ea

Dana Roba a reușit să își refacă viața alături de Beniamin, bărbatul care a fost alături de ea, atunci când nimeni nu mai credea că vedeta va supraviețuii măceluilui la care a fost supusă de fostul soț, Daniel Balaciu.

Pentru că timpul le vindecă pe toate, iar viața are lecții importante pentru fiecare, Dana Roba a învățat ce așteptări ar trebui să aibă de la omul de lângă ea și că își poate permite să-și impună propriile condiții. Make-up artista era singura care muncea și aduce bani în casă, pe vremea când era împreună cu Daniel Balaciu.

„Nu aș mai sta niciodată lângă un bărbat care nu muncește. Bărbatul trebuie să aibă job, să aibă stres, să-l doară și pe el capul după o zi de muncă, să aibă și el o ocupație acolo, să facă și el ceva”, a spus Dana Roba pentru spynews.ro.

Citește și: Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Make-up artista are planuri mari cu Beni, mai ales că i-a dovedit că își dorește un viitor împreună. Chiar dacă a fost aspru judecată, vedeta crede în Dumnezeu și susține că lucrurile se vor așeza de la sine, iar adevărul va ieși la iveală. Aceștia s-au întâlnit prima dată în urmă cu 14 ani, iar de atunci și până acum cei doi și-au întemeiat separat o familie, însă destinul a avut alte planuri pentru ei. Acum sunt din nou împreună și nu exclud o posibilă căsătorie.

„Ne iubim foarte mult, și ne dorim ca DUMENZEU să fie cu noi în continuare. Beni este bărbatul care a stat lângă mine atunci când am trecut prin valul umbrei morți. Când nu aveam păr pe cap, și eram distrusă. Cu mâinile în gips până la coate, el îmi dădea să mănânc. Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla”, a scirs Dana Roba pe Instagram.

Citește și: Dana Roba, primele declarații după ce a stat față în față cu Daniel Balaciu, soțul care a încercat să o ucidă: „Am plâns mult. Nu mă vai văd cu el”

Make-up artista are o relație frumoasă cu fiicele sale, cele trei petrecând majoritatea timpului împreună. Ea este de părere că a fost salvată de Dumnezeu pentru a avea grijă de Celine și Chantal.

„Cea mai mare dragoste pe care mi-a dăruit-o Dumnezeu, sunt fetițele mele. Le iubesc enorm, iar noi nu am putea trăi una fără cealaltă. Acesta este motivul pentru care Dumnezeu mi-a dat din nou viață și nu a îngăduit să mor. Șansele ca eu să trăiesc au fost 0%, iar înaintea Lui Dumnezeu orice lucru este cu putință. El m-a ridicat, iar astăzi Chantal și Celine au cea mai puternică mamă”, a mai spus ea.