Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a început să se simtă rău şi a apelat la ambulanţă.

29 sept. 2023, 18:25
Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate
Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Vedeta a dezvăluit că a sosit ambulanța acasă la ea în urmă cu o seară, iar acum se află sub tratament, după ce a acuzat cu dureri de cap și coloană.

„Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament. Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Eu mă voi duce luni la control, vin la București. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție”, a declarat Dana Roba pentru Fanatik.

Citeşte şi: Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. De ce a murit, de fapt, tânăra în vîrstă de 34 de ani

Femeia a mai spus că i-a fost milă de fostul ei soţ atunci când l-a văzut încătușat, chiar dacă acesta a fost la un pas să o omoare: „Mi-a fost foarte milă de el când l-am văzut cu cătușe la mâini, dar lui nu i-a fost milă de mine când m-a văzut cu fruntea crăpată. Atunci când ne-am văzut, nu a avut nicio remușcare, se uita sadic la mine. Se uita ca un demon, nu i-a părut rău deloc, din păcate. Mă așteptam să îi pară rău, jur. Să plângă, să spună că îi pare rău, să își recunoască greșeala, că nu meritam. Dar el se gândește că eu sunt acum cu Beni”.

Citeşte şi: Ce relaţie are, de fapt, Larisa cu Pescobar. Patronul de la Taverna Racilor a recunoscut tot: „Durează de şapte ani!”

Dana Roba a mai spus că nu vrea să-și lase fetele în casa bunicilor, deoarece are anumite temeri. „Am sunat-o pe mama lui Daniel și am întrebat-o dacă vrea să vină să stea cu fetele. A spus că ea la mine în casă nu mai intră, pentru că nu e Daniel acolo. A spus doar dacă las fetele la ea acasă. Eu nu pot să fac lucrul acesta, pentru că îmi e teamă că le va înregistra. Apoi îmi e teamă că o să mă șantajeze, să le dea la telefon nu el, de aceea nu le las la el acasă. Am dus fetele să-și vadă bunicii și au plâns foarte tare. Și-au amintit de copilăria lor, ele au stat acolo mult, la bunici. Mamei lui îi pare foarte rău”, a mai declarat Dana Roba.