Ce condiții i-a pus Adriana Bahmuțeanu soțului ei. A făcut asta încă de la începutul relației: „La un moment dat se acumulează frustrări”

Ce condiții i-a pus Adriana Bahmuțeanu soțului ei. După divorțul definitiv de Silviu Prigoană, jurnalista a mai avut diverse relații, care nu au durat, asta până l-a întâlnit pe George Restivan, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

08 feb. 2024, 21:22
Ce condiții i-a pus Adriana Bahmuțeanu soțului ei. A făcut asta încă de la începutul relației: „La un moment dat se acumulează frustrări”
Ce condiții i-a pus Adriana Bahmuțeanu soțului ei

Ce condiții i-a pus Adriana Bahmuțeanu soțului ei. Vedeta a fost invitată în podcastul realizat de Viorel Grigoriu și a vorbit despre condițiile pe care le-a pus în relație încă de la începutul ei. Aceștia își notează pe hârtie lucrurile plăcute sau ce îi deranjează unul la altul.

Ce condiții i-a pus Adriana Bahmuțeanu soțului ei

Când ne-am cunoscut, la 6 luni sau când simți nevoia, ne întâlnim într-o seară și stăm noi doi, ne gândim și facem bilanțul relației, a fost bine, a fost rău, cum merge relația. Că dacă nu facem asta, la un moment dat se acumulează frustrări și poate ți-e jenă să le spui partenerului.

Nu, nici asta nu e bine. La 3 luni punem pe hârtie ce ne place și ce nu ne place. Ieri ai făcut aia, alătăieri aia, mai vrei să continui, da sau nu. Dacă vrei să continuăm, dacă nu, stop, fiecare cu viața lui. I le spun și atunci când se întâmplă, evident, dacă există greșeli mari. Contează mult cum faci bilanțul relației Te păcălești și pe tine dacă tu spui una și, de fapt, faci alta”, a spus Adriana Bahmuțeanu în podcastul lui Viorel Grigoriu.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre perioada în care a fost curtată de Ștefan Bănică: ”Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte. Nu merita”

Adriana Bahmuțeanu a îngropat securea războiului

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cum evoluează relația cu fostul soț, Silviu Prigoană, după zecile de scandaluri în care au fost implicați de-a lungul timpului.

Acum este foarte bine. Copilul e la mine din august, anul trecut, deci suntem foarte bine. În ciuda scandalurilor din presă, important e ce își dorește copilul și să avem un copil echilibrat. Eu asta mi-am dorit și să îmi echilibrez ambii copii.

Cel mare vrea să meargă în America să studieze acolo și o să stea la George acasă. Deci, e totul rezolvat, acum mai lucrăm doar la formalități, la documente. George este alături de mine și de copii, mă susține, vorbim la telefon în fiecare zi și îl aștept să se întoarcă din America”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.