Adriana Bahmuțeanu, despre perioada în care a fost curtată de Ștefan Bănică: ”Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte. Nu merita”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit câteva cuvinte despre perioada în care Ștefan Bănică o căuta, chiar după ce a divorțat. Fosta soție a lui Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre regretele pe care le are și despre zvonurile apărute în presă, și anume, Ștefan Bănică ar fi căutat-o după ce aceasta divorțase.

06 feb. 2024, 09:10
Adriana Bahmuțeanu, despre perioada în care a fost curtată de Ștefan Bănică: ”Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte. Nu merita”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit câteva cuvinte despre perioada în care Ștefan Bănică o căuta, chiar după ce a divorțat. Fosta soție a lui Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a vorbit, în cadrul emsiunii ”40 de Întrebări cu Denise Rifai” despre regretele pe care le are și despre zvonurile apărute în presă, și anume, faptul că Ștefan Bănică ar fi căutat-o după ce aceasta divorțase.

Citește și Adriana Bahmuțeanu nu vrea copii cu soțul său, George Restivan: „El și-o dori, dar nu alături de mine. Mie nu mi se pare ok”

„Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Toată povestea a avut loc în urmă cu multă vreme, atunci când Adriana lucra la o publicație ca jurnalist, așa a ajuns să aibă de realizat un material cu Ștefan Bănică Jr.

Pentru că fostul soț era foarte gelos, Adriana nu a mai reușit să facă acel material.

”Nu regret”

După mulți ani, când Adriana era divorțată, dar și Ștefan abia se despărțise de Mihaela Rădulescu, aceasta a recunoscut că a fost căutată de artist, însă acum îi pare rău că a spus toată această poveste despre care nu și-ar fi dorit să se afle.

„Am regretat că am spus în presă treaba asta. Nu regret că nu am spus nu. Am spus că e adevărat că mă tot suna, mă căuta, se aflase.

Ștefan abia se despărțise de Mihaela, iar în casa mea venea toată echipa de la acea emisiune, eu fiind iubita unui reporter.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital. În ce stare se află vedeta: „Foarte mult sânge”

Pe vremea aia nu erau atâtea restaurante, mesele să făceau acasă. Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte pentru că Ștefan Bănică este un artist pe care îl stimez și nu merita să dau din casă o poveste care a ajuns în presă. Nu regret că n-am avut o relație cu el”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii ”40 de Întrebări cu Denise Rifai”.