Ce conțin, de fapt, celebrele jumări de Mangalița de la Mega Image. În ce afecțiuni nu este recomandat consumul de jumări

Dacă nu vrei sau nu ai suficient timp să gătești de sărbători, dar vrei să ai masa plină cu toate bunătățile, hipermarketurile îți pun la dispoziție o varietate de preparate din porc. Unul dintre cele mai solicitate produse îl reprezintă jumările, iar jumările Mangalița din Mega Image fac senzație.

22 dec. 2023, 18:10
Ce conțin, de fapt, celebrele jumări de Mangalița de la Mega Image. În ce afecțiuni nu este recomandat consumul de jumări

E bătaie pe delicioasele jumări de Mangalița! Însă puțini sunt clienții care obișnuiesc să citeaszcă eticheta acestora. Ei bine, ingredientele folosite pentru rețeta de jumări sunt: slănină de porc Mangalița fără piele, lapte și sare. Ingrediente naturale, care nu sunt nocive sănătății dacă sunt consumate în cantitate moderată și ocazional.

Contrar credinței populare, se pare că jumările au o serie de beneficii uriașe pentru organismul uman. Jumările conţin grăsimi monosaturate, care sunt foarte sănătoase şi chiar necesare organismului. Acestea îţi protejează inima şi nu cresc nivelul colesterolului. Pentru că, ceea ce consumi este de fapt colagen concentrat din pielea porcului, jumările au o cantitate foarte mare de proteine care sunt benefice masei musculare şi oaselor.

Ce conțin, de fapt, celebrele jumări de Mangalița de la Mega Image

Mai rău stau lucrurile în ceea ce privește valoarea energetică. Și, după cum bine știm, tot ce-i bun ori e ilegal, ori imoral, ori îngrașă, nici jumările noastre nu fac excepție. 170 de grame de jumări au 921 de kilocalorii! O adevărată bombă calorică. Cu toate astea, ce ar fi Crăciunul fără delicioasele jumări?

Acest preparat mai conține 99,9 grame de grăsimi, dintre care 38,24 grame sunt acizi grași. Proteina reprezintă 0,6 grame, iar în ceea ce privește sarea, cantitatea este de 0,15 grame. În jumările de mangaliță nu se găsesc zaharuri sau carbohidrați.

Citeste si Cât costă un kilogram de slăninuță afumată în supermarketurile din Capitală. Prețuri explodate înainte de sărbători

Consumul jumărilor nu este recomandat oamenilor care suferă de intoleranță la lactoză, iar această atenționare se regăsește pe etichetă. Produsul conține alergeni specifici.

Jumările de Mangalița comercializate de Mega Image sunt produse în județul Covasna, dar se vând în magazinele Mega Image din întreaga țară.

Programul magazinelor Mega Image de sărbători

În următoarea perioadă, supermarketurile vor fi funcționa după următorul program:

23 decembrie: program normal

24 decembrie: 07:00 – 21:00

25 decembrie: INCHIS

26 decembrie: 09:00 – 19:00

27 – 30 decembrie: program normal

31 decembrie: 07:00 – 19:00

1 ianuarie 2024: INCHIS

2 ianuarie: 09:00 – 19:00

3 ianuarie: program normal

Citeste si Ce conține, de fapt, caltaboșul din supermarketurile Auchan din România. Tu știi ce cumperi?