Ce conţine de fapt sosul de la KFC. Reacţii halucinante după dezvăluirile unui documentar: „Mi se face rău!”

Doleanţele multor fani ai KFC au fost ascultate. Un film documentar a făcut publice ingredientele din sosul faimos al companiei care a făcut furori în rândul consumatorilor de fast-food.

21 dec. 2020, 18:44
Ce conţine de fapt sosul de la KFC. Reacţii halucinante după dezvăluirile unui documentar: „Mi se face rău!”

Ce conţine de fapt sosul de la KFC. Pe înrăiţii KFC „i-a luat ameţeala“ după ce au aflat „ingredientul secret“ din sosul KFC, potrivit „The Mirror“.

Ce conţine de fapt sosul de la KFC. Reacţii halucinante după dezvăluirile unui documentar

Se pare că rămăşiţele de pui rămase din prăjeală este unul dintre ingredientele secrete ale sosului. Mărturiile au dus la reacţii diverse în rândul fanilor KFC. Unii clienţi au mărturisit că li s-a făcut rău când au aflat reţeta. Totuşi, mulţi au rămas în continuare încântaţi de sos şi n-au de gând să renunţe la el.

Anne Walker, care face sosul în Buckshaw, Lancashire, a delclarat că acesta este făcut prin combinarea a 3,5 litri de apă şi a două linguri de „resturi“ de pui KFC. Ea a precizat că există şi un „ingredient magic“, pe care nici personalul nu are voie să-l afle.

Cele trei ingrediente se mixează bine, după care amestecul se introduce în cuptorul cu microunde. Reprezentanta companiei a mai spus: „Sunt o mare susţinătoare a faptului că dacă nu ai mânca tu aşa ceva, nu ar trebui să te aştepţi ca altcineva să o facă“.

Unul dintre cei care au vizionat documentarul a reacţionat negativ: „Eww, aşa fac ei sosul #insidekfc“, după ce a văzut documentarul. Altă persoană a comentat online: „Tocmai am urmărit #insidekfcatchristmas, iubesc sosul KFC, ştiam cum se face, dar uitându-mă la acea femeie făcându-l, mi-a fost rău!“. „Sosul KFC este ceva divin. Îl avem la cina de Crăciun de familie, nu e glumă!“, a mărturisit cineva. KFC a răspuns criticilor pe Twitter: „Da, poate realizarea sosului nu pare sexy; dar oricine spune că Bisto are un gust mai bun este un mincinos. #Insidekfc“ .

Citeşte şi: KFC a recunoscut! Puii crescuţi pentru consum trăiesc în condiţii înfiorătoare. O treime din pui prezintă arsuri şi inflamaţii