Ce conţine misterioasa cutie neagră lăsată de Pele să fie deschisă după moartea sa

Marele Pele a lăsat o cutie neagră în vestiarul celor de la Santos, echipa braziliană pentru care a scris istorie. Cutia din vestiar este una misterioasă, iar Pele a cerut oficialilor clubului să o deschidă abia după moartea sa.

02 ian. 2023, 13:34
Ce conţine misterioasa cutie neagră lăsată de Pele să fie deschisă după moartea sa

Oficialii celor de la Santos au păstrat cutia neagră pe locul lui Pele din vestiarul lui Santos. Nimeni nu s-a așezat niciodată pe acel loc.  „Am fost în vestiarul celor de la Santos și nimeni nu stătea pe locul lui Pele. Are un spațiu unde a pus niște lucruri, imediat după ultimul meci jucat la Santos. A pus ceva într-o cutie neagră pe care a încuiat-o în dulap și a transmis că poate fi deschisă doar când el nu va mai fi. Sunt curios ce găsim acolo”, a dezvăluit Gustavo Leal, la TUDN.

Administratorul colecției personale a lui Pele a confirmat existența misterioasei cutii negre, din vestiarul lui Santos.

”Cuvintele lui Pelé au fost foarte simple. Atâta timp cât clubul păstrează acest obiect, el va avea mereu mult noroc.”, a spus Rogerio Zilli.

Citeşte şi: A murit un antrenor legendar al României! Anunţul federaţiei: S-a luptat până la final cu un cancer nemilos

Sora lui Pele: știa că va pleca

Sora lui Pele, Maria Lucia, susține că a fost la spital pe data de 21 decembrie, iar legendarul fotbalist era deja resemnat cu ideea că va muri.

„Am fost cu el în 21 decembrie. Era foarte calm, am vorbit puţin, dar deja mi-am dat seama că simţea, ştia că va pleca”, a mărturisit Maria Lucia, în presa braziliană.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut sub numele de Pelé, a petrecut o lună la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo până la moartea sa, pe 29 decembrie, din cauza insuficienţei renale şi cardiace, bronhopneumoniei şi a unui adenocarcinom de colon, potrivit certificatului de deces publicat de mai multe mass-media din Brazilia.

Luni dimineaţă, sicriul cu trupul neînsufleţit a ajuns la stadionul Vila Belmiro din Santos, unde oamenii îşi pot lua rămas bun până la înmormântarea de marţi.

 

A murit Pele! Ultimul mesaj al triplului campion mondial şi ce a transmis fiica după deces VIDEO