Ce cosmetice nu trebuie să-ţi lipsească niciodată din geantă

Tenul străluceşte? Ţi s-a întins machiajul? Pentru astfel de situaţii, ai nevoie de o trusă de cosmetice de urgenţă pe care să o ai în geantă tot timpul. Iată de ce ai nevoie pentru a te simţi bine pe tot parcursul zilei.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 07:17
Ce cosmetice nu trebuie să-ţi lipsească niciodată din geantă

Trusa de fard

O trusă cu două-trei nuanţe de fard, cât mai naturale, este întotdeauna binevenită în geantă. Oricât de perfect este machiajul pe care-l realizezi dimineaţa, pe parcursul zilei este nevoie de mici retuşuri. În plus, trusele de farduri au şi oglindă, ce te va ajuta să păstrezi un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei sau să aranjezi firele rebele.

Baton corector

Batonul corector este necesar, deoarece înlocuieşte cu succes alte cosmetice precum fondul de ten, pudra compactă sau crema corectoare. Un coş nedorit poate apărea, mai ales vara când tenul transpiră excesiv, iar praful poate irita pielea şi cel mai bun mod de a-l camufla este corectorul. Anumite batoane corectoare au proprietatea de a trata coşurile, grăbind uscarea şi vindecarea lor.

Ruj hidratant

Un ruj sau un balsam de buze hidratant este la fel de util ca şi restul produselor cometice. De fiecare dată când îţi simţi buzele uscate, scoate rujul din geantă şi aplică un strat subţire, într-o nuanţă discretă. Dacă nu foloseşti ruj, balsamul este indispensabil, deoarece protejează împotriva efectelor dăunătoare din mediul extern: soare, praf, impurităţi. Este bogat în ingrediente nutritive şi pune în valoare strălucirea naturală a buzelor.

VEZI AICI CONTINUAREA