Ce costum de baie să porţi în funcţie de forma corpului GALERIE FOTO

Inceputul sezonului estival presupune şi primele sesiuni de bronzare şi prin urmare, un nou costum de baie aproape că se impune. Alegerea costumului de baie este o reală provocare, astfel că vom analiza împreună cum să îţi alegi costumul de baie în funcţie de propria siluetă.

02 iul. 2014, 14:25

Dacă am văzut deja care sunt principalele tendinţe în materie de costume de baie pentru vara lui 2014,  ce se poartă şi în ce culori, dar şi care sunt modelele must have ale momentului, îţi propun să găsim de această dată costumul de baie ideal pentru tine, scrie one.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu a cheltuit peste 7.000 de euro pentru a arăta perfect. Vezi cum arată acum

Chiar dacă de cele mai multe ori, siluetele sunt încadrate in clasicele tipare: silueta clepsidră, măr, pară, etc, este cert că fiecare corp are identitatea sa şi nu putem vorbi doar despre 3 categorii. De aceea, este important să îţi analizezi bine corpul pentru a observa particularităţile sale şi pentru a face alegerea perfectă ce nu doar că îţi va ascunde imperfecţiunile, ci  mai ales îţi va scoate în evidenţă atuurile fizice.

Incepem cu partea de sus a corpului. Dacă ai sânii mici şi îţi doreşti un plus în această zonă, sutienul de baie cu push-up este varianta ideală pentru tine. O alta opţiune este sutienul cu volane sau cu franjuri, adevărate reuşite ale verii 2014, ce vor da amploare în zona pieptului.

Citeşte şi 5 moduri de a te simţi sigură pe tine în costum de baie

Mai multe amănunte aici.


loading...