Ce cred bărbaţii cu adevărat despre femeile slabe

Cu toţii am auzit de nenumărate ori că bărbaţii preferă femeile cu puţină carne sau cu forme pe ele, însă afirmaţia pare dubioasă, atunci când femeile superslabe din jur sunt considerate foarte sexy şi au o grămadă de pretendenţi.

13 feb. 2013, 21:04
Ce cred bărbaţii cu adevărat despre femeile slabe

În acest sens, s-au realizat multe sondaje de opinie: bărbaţii au fost rugaţi să aleagă cele mai atractive corpuri din mai multe fotografii cu femei, apoi femeile au fost rugate să menţioneze care cred ele că au fost cele mai atractive corpuri alese de bărbaţi. Rezultatele au fost că bărbaţii au indicat fotografiile în care erau femei cu aproximativ 5-7 kilograme mai „rotunde” decât fotografiile alese de femei.

Desigur, studiul în cauză nu susţine ideea conform căreia trebuie să renunţăm la a mai face sport sau putem, începând din acest moment, să mâncăm o cutie plină cu îngheţată. Însă ideea de baza nu e aceea că trebuie să pierdem în greutate, ci că trebuie să pierdem grăsime, ceea ce e cu totul altceva. Pentru ca „să fii în formă” e un status sexy, în mod sigur. Şi înseamnă un procentaj mic de grăsime. Multe femei merg la sală şi fac doar exerciţii tip cardio, evitând lucrul cu greutăţi, de frică să nu li se dezvolte prea mult musculatura, ceea ce e total greşit: este foarte bine să avem muschi, atât cât să părem sexy şi pline de viaţă, fără aspect de culturiste.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro