Ce cred bărbaţii despre sex. Dar femeile?

Bărbaţii vor ca femeile să renunţe la ideea că sexul pentru ei este mai mult o formă de descărcare şi asta, pentru că altfel, ar avea masturbarea la îndemână şi s-ar descurca singuri. Mai mult, nu este vorba de plăcerea cuceririi, pentru că bărbaţii chiar nu vor să facă sex cu o femeie care se simte ,,învinsă”. Deci, despre ce este vorba?

RomaniaTV.net
19 oct. 2011, 11:09
Ce cred bărbaţii despre sex. Dar femeile?

Chiar nu vor sex tot timpul. Există printre bărbaţi reprezentanţi care vor să facă sex des. Dar asta chiar nu este valabil pentru toată lumea, potrivit unica.ro.

Sexul este confirmarea că ai ce căuta lângă femeia ta. Sexul este o confirmare că sunt partenerii potriviţi pentru femeia lor şi că femeia este partenera potrivită pentru ei.

Sexul înseamnă şi putere
. Este puterea de a fi bărbatul femeii tale şi de a-i controla uneori senzaţiile, însa ambii parteneri ies câştigaţi din schimbul de putere.

Bărbaţii refuză o partidă de sex pentru că, de multe ori, chiar le pasă de momentele de afecţiune fără sex. Ideea este că bărbaţii vor ca noi, femeile, să ne simţim bine şi să nu povestim apoi cu prietenele despre cât de dezamăgite suntem de iubitul nostru.  

Când vine vorba de sex, chiar semănăm. Un bărbat se lasă descoperit şi prin sexul pe care îl face, exact ca o femeie. Şi tot vorbind ca despre o femeie, nu există o singură cale să înţelegi bărbatul de lângă tine, nici percepţia lui despre sex.