Ce crede Sorin Oprescu despre piţipoancele care vor să candideze la Primăria Capitalei

Sorin Oprescu nu se sperie de intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei a omului de afaceri Irinel Columbeanu. "Intrarea este liberă, ieşirea pe brânci", a comentat edilul. Oprescu a comentat şi candidaturile piţipoancelor.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 13:40
Ce crede Sorin Oprescu despre piţipoancele care vor să candideze la Primăria Capitalei

Referitor la intenţia omului de afaceri Irinel Columbeanu de a candida la Primăria Capitalei, primarul Sorin Oprescu a spus că este vorba de o competiţie deschisă, iar el se bazează pe inteligenţa bucureştenilor, care îl vor dori în continuare la şefia PMB.

„Sunt onorat şi mă bazez pe o participare cât mai largă. Eu mă bazez pe inteligenţa bucureştenilor. Care vor dori să meargă cu mine, bine, care nu vor dori, iarăşi bine. Nimeni nu s-a născut primar”, a spus edilul, citat de Mediafax.

În ceea ce priveşte contracandidatele din zona mondenă, Sânziana Buruiană şi Ioana Popescu, Oprescu a spus, elegant, că „întotdeauna factorul frumuseţe va face bine în peisajul electoral”.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent, în 2012, la Primăria Capitalei.

După el, şi-au exprimat dorinţa de a intra în cursă şi Sânziana Buruiană, şefa de la „Partidul fotomodelelor” şi Ioana Popescu, „devoratoarea de fotbalişti”.

 


loading...
Partenerii noștri