Ce culoare ar trebui să aibă, de fapt, portofelul tău. Așa atragi banii ca un magnet

În cazul în care nu știai, culoarea portofelului tău poate avea un impact semnificativ asupra bunăstării tale financiare! Deci, dacă vrei ca anul acesta să atragi bani ca un magnet, rămâi aici și află cum ar trebui să arate portofelul tău, de fapt, pentru a avea bani din belșug.

03 feb. 2024, 12:02
Ce culoare ar trebui să aibă, de fapt, portofelul tău. Așa atragi banii ca un magnet

Scopul banilor nu este doar de a-ți satisface nevoile, ci și dorințele. Există o relație strânsă între poșetă/portofel și situația financiară.

Citește și Cum poți să atragi banii în viața ta fără să depui prea mult efort! Lidia Fecioru dezvăluie secretul abundenței. „Asta aduce prosperitate”

Atunci când îți cumpără un portofel nou, probabil te uiți la mărime, firmă, model și mai puțin la culoare, iar aceasta este una dintre cele mai mari greșeli.

Puțini oameni sunt conștienți de faptul că există diferite metode prin care poți atrage banii în viața ta. Unul dintre aspectele de care nu multă multe ține cont este culoarea pe care portofelul lor o are.

Deci, dacă vrei să ai parte de prosperitate în anul care tocmai a început, ar trebui să te uiți și la aceste detalii, nu numai la formă sau firmă.

De exemplu, albastrul semnifică pacea, liniștea și stabilitatea.

Această culoarea este asociată cu chakra gâtului și reprezintă comunicarea și auto-exprimarea. Prin urmare, atunci când cumperi un portofel albastru, banii vor veni mai repede în cazul obții un job în care este nevoie să discuți cu oamenii.

Culorile deschise, magnet pentru bani

De asemenea, verdele este asociat cu pozitivitatea, viața și creșterea. Așadar, dacă dorești să îmbunătățești fluxul banilor, alege să-ți iei un portofel în această culoare!

Roșul este o altă nuanță pentru care poți opta cu încredere, pentru că reprezintă faima și prosperitatea, atrage banii și abundența.

În același timp, însă, este și culoare elementului de foc, ceea ce înseamnă că ar putea crește cheltuielile.

Maroul, pe de altă parte, înfățișează un element de pământ și dacă ai un portofel de această culoare, atunci poți atrage în viața ta stabilitatea financiară și îți va fi mai ușor să obții un echilibru între venituri și cheltuieli.

Când vine vorba de galben, culoarea soarelui, se crede că poate fi un simbol al bogăției.

Este asociată cu fericirea și prosperitatea, astfel că portofelul tău va arăta că te simți împlinit și ai motive de bucurie.

Citește și Cea mai bună metodă prin care poți să atragi banii în viața ta! Trebuie doar să pui acest ingredient în portofel

Și portocaliul poate fi culoarea potrivită a portofelului tău, deoarece este vibrant, energic și se consideră că atrage bogăția, prosperitatea și norocul la bani, potrivit Divahair.ro.