Cum poți să atragi banii în viața ta fără să depui prea mult efort! Lidia Fecioru dezvăluie secretul abundenței. „Asta aduce prosperitate”

În zilele noastre banii sunt vitali, iar majoritatea oamenilor încearcă să găsească metode prin care să îi atragă simplu și rapid, fără să depună prea mult efort. Însă, nu toți reușesc acest lucru pentru că știm cu toții că banii nu cresc în copaci. Cu toate acestea, Lidia Fecioru are soluția salvatoare.

21 oct. 2023, 18:03
Cum poți să atragi banii în viața ta fără să depui prea mult efort! Lidia Fecioru dezvăluie secretul abundenței. „Asta aduce prosperitate”
Cum poți să atragi banii în viața ta fără să depui prea mult efort! 

Cum poți să atragi banii în viața ta fără să depui prea mult efort! Lidia Fecioru spune că atunci când vine vorba despre cum să atragi banii în viața ta nu există trucuri miraculoase pe care trebuie să le respecți, ci sunt anumite obiceiuri care trebuie învățate și aplicate în viața de zi cu zi.

Citește și Lidia Fecioru, leacul zilei pentru persoanele care se confruntă cu pierderi urinare. E foarte ușor de preparat: ”Este recomandat să nu o consumăm rece”

Cum poți să atragi banii în viața ta fără să depui prea mult efort!

De asemenea, Lidia Fecioru subliniază că banii nu trebuie să fie blocați niciodată și trebuie să fie constant în circulație, pentru a oferi prosperitate.

„Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei. De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, potrivit Spectacola.

Mai mult, bioenergoterapeutul susține că economiile sunt binevenite în aceste vremuri incerte. Cu toate acestea, atrage atenția că nu sunt motive pentru care oamenii să pună sume impresionante de bani deoparte pentru că viața este imprevizibilă.

„În rest, dacă i-ai blocat ce? Am 100 de lei, îi pun în buzunar, nu-i cheltui, dar mor de foame, de frig, merg pe jos. Mai trebuie să avem și economii, dar nu exagerat, până la urmă ai făcut economii ca să îți cumperi ceva, cum ar fi o casă, dar mergi pe stradă și te lovește o mașină, e simplu. Deci noi nu știm niciodată. Ai noroc la bani, pentru că ești în preajma banilor”, a mai spus Lidia Fecioru. 

Un alt sfat pe care Lidia Fecioru li-l dă celor care vor să fie bogați este acela că dacă vrei să fii bogat, trebuie să fii înconjurat de oameni bogați.

„Vrei să devii bogat, te duci unde se mișcă oamenii bogați, vrei să fii deștept, te duci unde stau oamenii deștepți. Toate astea te ajută să miști mai departe lucrurile, nu o să vezi un bogat singuratic, să stea un bogat singur în vârf de munte, pentru că la un moment dat se plictisește și obligatoriu va căuta compania cuiva”, a precizat bioenergoterapeutul.

Citește și Băutura banală care vă scapă de gastrită și de aciditatea din stomac. Lidia Fecioru: „Putem face această procedură o perioadă mai lungă”