Ce culori să porţi de Revelion ca să ai noroc în dragoste şi la bani în 2014

Se spune că de Revelion trebui să porţi ceva nou şi ceva rosu pentru a avea noroc în Noul An. Dar există şi alte culori care-ţi atrag de partea ta energii pozitive ce te pot ajuta să ai succes în Noul An.

RomaniaTV.net
24 dec. 2013, 07:44
Ce culori să porţi de Revelion ca să ai noroc în dragoste şi la bani în 2014

Totul in jurul tau este, de fapt, energie – inclusiv culorile, care au si o anume forta de atractie energetica! Din acest motiv, ceea ce porti in noaptea dintre ani poate sa-ti poarte noroc in dragoste si in bani in 2014 sau poate sa-ti alunge norocul.

Asadar, cum iti alegi culorile pe care le vei purta de Revelion?

Inainte de toate, pastreaza traditia cu ceva nou si ceva rosu, chiar daca acel obiect vestimentar nu este la vedere. Poate fi vorba, pana una alta, de o pereche de bikini rosii abia cumparati.

Insa ar trebui sa tii cont si de anumite detalii feng shui ale lui 2014. Spre exemplu, anul 2014, in zodiacul chinezesc, este anul Calului de Lemn.

Asadar, 2014 are ca element principal lemnul, motiv pentru care este recomandat, pentru a-ti atrage norocul in dragoste si in bani in anul ce vine, sa porti si nuante de verde si de maro, indiferent ca este vorba de o pereche de cercei, de o bratara masiva sau de o esarfa ce inglobeaza ambele nuante.

Continuarea pe Lyla.ro