CE de Haltere: Trei medalii de aur pentru Monica Csengeri la Moscova

Sportiva română Monica Suneta Csengeri a cucerit trei medalii de aur, sâmbătă, în limitele cat. 49 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Moscova.

04 apr. 2021, 08:23
CE de Haltere: Trei medalii de aur pentru Monica Csengeri la Moscova

CE de Haltere: Monica Csengeri, Mihaela Cambei şi Cosmina Pană au câştigat, sâmbătă, trei medalii de aur, două de argint şi una de bronz la Campionatele Europene de haltere, care se desfăşoară la Moscova.

Csengeri a obţinut aurul la smuls, aruncat şi total, la categoria 49 kg. La aceeaşi categorie, Mihaela Cambei a ocupat locul doi la aruncat, 4 la smuls şi 3 la total.

Cosmina Pană a câştigat medalia de argint la stilul aruncat, la categoria 45 kg. La total, Pană a încheiat pe 4, iar la smuls pe 5. Bianca Dumitrescu s-a clasat pe locul 6 la total (6 smuls, 7 aruncat).

INTERVIU EXCLUSIV. Alin Badea a câștigat Cupa României la sabie. „Fac în jur de 10 antrenamente pe săptămână, foarte intense, așa m-am antrenat în ultimii 14 ani”
Bilanţul României după prima zi de competiţie este de trei medalii de aur, două de argint şi una de bronz, după ce Cosmina Pană a obţinut argintul la cat. 45 kg, stilul aruncat.

CE de Haltere: România participă cu 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, la Campionatele Europene de la Moscova, în perioada 3-11 aprilie, obiectivul stabilit de Federaţia Română de Haltere fiind câştigarea a trei medalii.

Sporturile din care se recrutează structurile de apărare ale statului! Amatto Zaharia: „Se angajează la Interne, la Apărare, la Brigada Antitero, SRI sau SIE!”


loading...