Ce decizie a luat fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu

Viata de femeie divortata ii prieste fostei sotii a lui Mihai Nesu! Pentru ca a inceput sa castige foarte bine ca designer de incaltaminte, Maria s-a hotarat sa se mute la Bucuresti si sa isi deschida un magazin de profil.

17 ian. 2015, 14:48
Ce decizie a luat fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu

In 2012, Mihaita Nesu a fost parasit de sotia sa, cu care a avut o relatie de 11 ani, ea fiind cea care a decis ca nu mai poate continua alaturi alaturi de o persoana invalida. Insa, divortul propriu-zis a avut loc in urma cu trei luni, atunci cand tanara a cerut si o buna parte din avere. Acum, Maria a revenit la numele sau de domnisoara, Gherman, si se ocupa de afacerea pe care a pus-o pe picioare inca de acum cativa ani. Absolventa a Facultatii de Arte Plastice, fosta nevasta a lui Mihaita Nesu deseneaza modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde unde fabrici din Oradea.

Pentru ca a vazut ca afacerea functioneaza, tanara s-a hotarat sa isi ia propria viata in maini si sa incerce marea cu degetul, in Capitala, convinsa fiind ca aici sunt mai multe oportunitati.

Asa ca a decis ca, odata cu divortul, sa schimbe totul in viata sa: „Maria se va muta la Bucuresti, unde isi va inchiria un apartament. Vrea sa caute un loc in care sa deschida un magazin cu pantofii confectionati de ea. Are vise mari, isi doreste sa aiba propria ei fabrica, fie ea si una mica. A avut ceva conflicte de-a lungul acestor doi ani cu Mihaita, insa acum apele s-au linistit. Maria a revenit la numele de fata si nu mai tine legatura cu fostul ei sot, scrie fanatik.ro.

IMAGINI SENZAŢIONALE! Fosta soţie a lui Mihai Neşu s-a dat în SPECTACOL