Ce decizie a luat Geta Sterp după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul: ”E pentru ultima dată”

Geta Sterp s-a căsătorit anul acesta cu Sebastian Crăciunescu. Aceasta anunţa pe atunci că soţul ei i-a cerut să renunțe la munca fizică la oi și să își canlizeze atenția pe alte activități.

13 dec. 2022, 14:09
Ce decizie a luat Geta Sterp după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul: ”E pentru ultima dată”

Geta Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent urmăritorii cu tot ce face. De curând, sora lui Culiță Sterp a postat un video pe canalul ei de Youtube prin intermediul căruia a ținut să facă un anunț neașteptat.

Ce decizie a luat Geta Sterp după nunta cu Sebastian Crăciunescu

Imediat după nunta cu Sebastian Crăciunescu, sora lui Culiță Sterp mărturisea  într-un volog că soțul i-a cerut să renunțe la munca fizică la oi, ba mai mult s-a și angajat la firma socrului ei, semn că această activitate nu se mai afla printre doleanțele sale.

Citește și: Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, se iubeşte de patru ani cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu. De ce nu fac împreună Revelionul 2023

”Cu siguranță ați observat și voi că nu am mai fost la fel de activă în ultima perioadă, deoarece mai este foarte puțin și o să mă căsătoresc. Dar bineînțeles că am emoții și chiar îmi vine să plâng. Am plecat de acasă și merg în calea oilor, căci le coborâm de la munte. Venind așa pe drum, m-a luat melancolia. Mai e foarte puțin timp și o să mă căsătoresc. Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine. Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul’, a mărturisit Geta Sterp, în vlogul de pe Youtube,  în urmă cu ceva timp.


Citește și : Otilia Bilionera are un nou iubit, tot turc. Primele semne că cei doi se pregătesc deja de nuntă

Ei bine, iată că acum Geta Sterp a revenit aspura deciziei și le-a mărturisit urmăritorilor săi că munca fizica la oi este o împlinire sufletească și că nu poate renunța la ea.

„Sunt atât de fericită când vine vorba despre miei și despre oi. Fac parte din viața mea și am așa… o împlinire sufletească când fac treaba asta. De asta nici nu am renunțat pentru că nu pot. Dacă o ai în sânge, trebuie să o duci până la moarte. Orice faci, când vii aici… E greu pentru că e muncă fizică, dar totodată e o împlinire sufletească și o relaxare”, a dezvăluit Geta Sterp, într-un nou vlog.