Otilia Bilionera are un nou iubit, tot turc. Primele semne că cei doi se pregătesc deja de nuntă

Otilia Bilionera, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, trăieşte de ceva timp o nouă poveste de iubire cu un bărbat de origine turcă, după ce a trecut prin mai multe dezamăgiri în dragoste.

13 dec. 2022, 13:53
Otilia Bilionera are un nou iubit, tot turc. Primele semne că cei doi se pregătesc deja de nuntă

Otilia Bilionera are un nou iubit, tot turc. Vedeta are de puțin timp o nouă relație, iar cel care i-a furat inima cântăreței noastre este un bărbat de origine turcă.

„Acum sunt pe acasă, după voi pleca în Turcia, stau mai puțin prin București. În Turcia am evenimente, concerte, de toate, viață personală. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, că nu știu, nu e nimic sigur, e o relație destul de recentă”, a spus Otilia Bilionera pentru SpyNews.

Citeşte şi: Otilia Bilionera are un nou iubit. Cine este bărbatul care i-a furat inima: „S-a îndrăgostit foarte mult de mine”

Totuși, Otilia Bilionera va petrece Crăciunul în Turcia, la iubitul ei, împreună cu ambele familii. „De Crăciun vor fi în Turcia, iar de revelion am concert în Azerbaijan . Da, și cu familia mea. De Crăciun niciodată nu am cântat. Da, vor veni și ai mei cu mine în Turcia. Nu s-au cunoscut încă între ei, va urma!”, a spus mai spus Otilia Bilionera.

Citeşte şi: Motivul pentru care Otilia Bilionera a fost părăsită de fostul iubit: „Luam pastile și dormeam câte două zile”

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. E turc. Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic… Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mărturisit, acum ceva timp, Otilia Bilionera.