Ce deputat a parcat pe trecerea de pietoni şi ce a păţit un orb din cauza asta VIDEO

Funcţia îi face să se simtă mai presus de lege. În Râmnicu Vâlcea, deputatul Cristian Buican şi-a parcat maşina de serviciu chiar pe o trecere de pietoni din centrul oraşului, relatează România TV. Mai grav este că un nevăzător care a vrut să traverseze pe acolo s-a lovit de maşina parlamentarului.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 13:14
Ce deputat a parcat pe trecerea de pietoni şi ce a păţit un orb din cauza asta VIDEO

„Unii au dreptul să facă orice”, a spus nevăzătorul după ce a fost ajutat să treacă strada.

Şoferul indisciplinat este liberalul Cristian Buican, parlamentar de Vâlcea. Anunţat că presa este în zonă, deputatul a trimis pe cineva să-i mute maşina însă poliţia nu a fost de acord.

Poliţiştul a notat datele maşinii, dar nu a putut face mai mult. Maşina a stat pe trecere aproape două ore şi asta pentru că nu a avut cine să o ridice deoarece în Râmnicu Vâlcea nu există serviciu de ridicări de maşini. Cât despre blocatul roţilor, nici acesta nu s-a putut face deoarece „nu sunt băieţii de teren”, după cum s-a exprimat poliţistul.

Deşi Buican trebuia amendat cu 140 de lei şi să primească două puncte de penalizare, poliţiştii au plecat.

Poliţia comunitară, care au fost, toţi au plecat, s-au vaporizat. Aşa sunt legile în România. Plătesc doar fraierii şi şmecherii îşi parchează maşina unde vor„, a spus un localnic cu năduf.

În cele din urmă, maşina parlamentarului a fost mutată în faţa Consiliului Judeţean Vâlcea. După câteva minute, deputatul Cristian Buican a plecat in trombă.