Ce destinaţii de vacanţă aleg bogătaşii din România VIDEO

Românii cu bani îşi petrec vacanţele în destinaţii exotice şi în hoteluri de lux. De exemplu, o familie de români a plătit peste 50.000 de euro pentru o vacanţă în Bali.

RomaniaTV.net
23 iun. 2012, 10:36
Ce destinaţii de vacanţă aleg bogătaşii din România VIDEO

În preţ sunt incluse cazarea cu mic dejun, biletele de avion, dar şi excursiile la faimoasa plajă Tanjung Benoa şi plantaţiile de cocotieri. De asemenea, românii au parte şi de plimbări cu barca pe insule cu broaşte ţestoase şi vizite la temple. Şi dacă banul face diferenţa, atunci să o facă. Asta spun românii cu dare de mână care au cereri din ce în ce mai extravante. De exemplu, sunt turişti care vor experienţe precum degustarea de omizi fripte sau cotlet de crocodil în restaurantul Conacul Girafelor din lângă Nairobi, Kenya.

O altă destinaţie exotică este Tanzania. Pentru un circuit de zece zile o familie cu doi copii a plătit 30.000 de euro. Vacanţele cele mai scumpe nu au întotdeauna o destinaţie îndepărtată. De exemplu, două familii cu copii au cumpărat un pachet turistic, de 23.000 de euro, în Turcia, la un complex de lux în Antalya.