Ce detestă femeile măritate să audă

Orice afirmatie/replica ce implica invadarea vietii personale prin oferirea de sfaturi poate fi o sursa generatoare de nervi pentru femeile maritate.

16 dec. 2014, 14:38
Ce detestă femeile măritate să audă

Fiecare ar trebui sa se preocupe de propria lui viata si sa inceteze sa arate in diverse conversatii ca „el stie mai bine”. Insa este aproape imposibil ca femeile (mai cu seama) sa nu fie puse in situatii jenante, mai ales cand participa la intalniri cu vechi prieteni/colegi sau cu familia. Iar sarbatorile de iarna reprezinta un cadru ideal pentru aparitia acelor „sfaturi” pe care femeile maritate le detesta!

Iata ce detesta femeile maritate sa auda!

„Si, cand o sa aveti copii?” – este poate una dintre cele mai frecvente intrebari lansate la mesele in familie cuplurilor maritate care nu au copii. Indiferent ca sunt casatoriti de o luna sau trei ani, aceasta intrebare apare si este teribil de enervanta pentru ambii parteneri. Pana una alta, exista numerosi factori pentru care un cuplu casatorit nu are inca un copil, acesta fiind un subiect delicat si intim de discutie care nu are ce cauta la o masa in familie!

„Cum e sa fii maritata?” – oare ce asteapta persoana care pune o astfel de intrebare? Un raspuns existential care sa-i lumineze intreaga perspectiva asupra vietii? Este aproape imposibil de oferit un raspuns la o asemenea intrebare fara sa fie unul total stupid.

„Te-ai schimbat…” – unele persoane (binevoitoare sau pur si simplu rautacioase) arunca o astfel de afirmatie in mijlocul intalniri referindu-se la „schimbarea” prin care a trecut femeia dupa casatorie. Dincolo de faptul ca nu ofera niciun punct exact de referinta (Te-ai schimbat? In ce sens? Cum? etc.), intrebarea este si usor jignitoare (pe putin). Adica inainte de maritis nu era o persoana sincera in comportament si abia dupa ce si-a pus verigheta pe deget a putut sa-si dezvaluie adevarata personalitate sau ce?! 

Citeşte mai mult pe lyla.ro