Ce diagnostic a primit Horia Moculescu, după ce a fost testat negativ pentru Covid-19. Fiica sa, Nidia, a spus totul

Săptămâna trecută, Horia Moculescu a fost transportat de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală după ce s-a simţit rău. Celebrul compozitor, în vârsta de 83 de ani, a acuzat simptome speficice coronavirusului.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 16:37

După ce i s-au făcut mai multe teste, celebrul compozitor a fost testat negativ pentru coronavirus. Fiica sa, Nidia Moculescu, i s-a confesat pe Instagram Cristinei Ich, mărturisindu-i că tatălui său nu i s-au găsit alte probleme de sănătate, în afară de o infecţie urinară.

Taică-miu, săptămâna trecută, a făcut febră şi frisoane şi dificultăţi în a respira şi tensiune mare şi am chemat Smurd-ul. I s-au făcut patru teste de Covid la Spitalul Floreasca şi nu are nimic, decât o infecţie urinară„, a spus Nidia Moculescu.

 

Cum a reacţionat Mariana Moculescu după ce fostul ei soţ, Horia, a fost internat în spital

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, nu a postat nimic pe rețelele sociale referitor la fostul partener de viață, ba chiar am putea spune că a fost indiferentă la starea artistului.

Singurul mesaj pe care l-a transmis, a fost unul de mulţumire, către persoanele care i-au urat “La mulți ani” fiicei lor, Nidia. Însă, niciun cuvânt de susținere pentru fostul ei soț. ”Vă mulțumesc pentru urările transmise cu ocazia zilei de naștere a fiicei mele, Nidia Mihaela Moculescu”, a scris Mariana, care s-a despărțit cu mare scandal de cunoscutul compozitor.