HOROSCOP: Ce dietă să urmezi, în funcţie de zodie

Ştim, este foarte greu să urmezi o dietă, mai ales că sunt unele care promit să te transforme într-un fotomodel în doar câteva zile. Înainte de a începe un regim, te sfătuim să citeşti şi cum iţi influenţează zodia obiceiurile alimentare.

03 mart. 2015, 14:11
HOROSCOP: Ce dietă să urmezi, în funcţie de zodie

Ce dietă să urmezi, în funcţie de zodie

BERBEC – Dacă eşti născut sub acest semn, înseamnă că eşti o fire impulsivă, îţi place să începi proiecte noi şi să-ţi forţezi limitele. Asta se traduce prin faptul că începi un nou regim alimentar fără să-l plănuieşti prea mult. În loc să spui „nu pot să fac faţă”, preferi să te axezi pe „pot”. O idee bună ar fi să începi o dietă alături de altcineva, pentru că îţi place competiţia, iar asta te va motiva să şi reuşeşti. Pune accent pe proteine, în locul carbohidraţilor.

Citeşte şi HOROSCOP. Vârstele împlinirii, în funcţie de zodie. Când vei atinge echilibrul

TAUR – Nu poţi să ascunzi de faptul că îţi place să mănânci, iar dietele te fac să te simţi lipsit de acest privilegiu. De aceea, este recomandat în cazul tău să urmezi o dietă bogată în gust şi să aranjezi porţiile de mâncare astfel încât să fie cât mai atractive. Odată ce începi, tenacitatea şi perseverenţa caracteristică zodiei tale va ieşi la suprafaţă, iar tu te vei ţine de treabă până la final. Evită zahărul şi mâncărurile prea grase.

GEMENI – Fiind născut sub acest semn, e clar că îţi place să faci cel puţin două lucruri în acelaşi timp, aşa că o dietă combinată cu exerciţii fizice este soluţia ideală pentru a da jos kilogramele în plus. Cum eşti o fire destul de activă, cel mai probabil vei arde caloriile destul de repede. Provocarea cea mai mare în cazul este să păstrezi dieta fără a renunţa la ea după câteva zile, în detrimentul alteia noi. Evită mâncărurile de tip fast-food.

Citeşte şi Horoscop: Topul celor mai seducătoare zodii din 2015

RAC – Nimeni nu iubeşte „mâncare de consolare” mai mult ca tine. Este foarte probabil să foloseşti mâncarea pentru a face faţă anumitor emoţii nu tocmai plăcute, aşa că atitudinea faţă de o dietă este foarte importantă. Tentaţia de a păstra un dulap cu bunătăţi „în caz de urgenţă” este mare, însă nu uita ca asta nu te va ajuta absolut deloc. Evită şi mâncărurile nesănătoase pe care le savurai în copilărie.

LEU – Este important ca aceşti nativi să se simtă bine în pielea lor, aşa că o dietă este modul ideal de a face asta. Spontaneitatea şi încrederea în forţele proprii te vor ajuta să începi un nou regim alimentar sănătos, iar entuziasmul şi tăria de caracter te vor menţine pe drumul cel bun. Îţi place să ceri feedback din partea celor apropiaţi cu privire la rezultatele dietei tale, însă ingnoră-i pe cei care glumesc pe seama eforturilor depuse de tine. Înlocuieşte sosurile bogate în carbohidraţi cu unele mai slabe.

Citeşte şi Cinci zodii de bărbaţi care te vor domina în pat

FECIOARĂ – Liste şi iar liste. Asta adoră să facă o Fecioară, aşa că în momentul în care vrei să începi o dietă, este bine să menţionezi toţi paşii într-un jurnal şi să monitorizezi valorile nutriţionale ale alimentelor pe care le consumi. Dietele minune nu sunt pe gustul tău, căci vrei să ai rezultate ce nu se obţin aşa uşor. Axează-te pe mâncărurile organice, pentru a ţine alergiile la distanţă.

Citeste mai mult in Revista TEO.