Ce dietă ține Andreea Bălan: „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții””

Ce dietă ține Andreea Bălan. Vedeta a arătat întotdeauna foarte bine, iar aparițiile sale impecabile îi fac pe oameni să își pună întrebări. Cum reușește să fie mereu atât de slabă și, mai ales că are două sarcini la activ.

07 mart. 2023, 16:57
Ce dietă ține Andreea Bălan: „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții””
Ce dietă ține Andreea Bălan

Ce dietă ține Andreea Bălan. Fiindcă se afișează des în costum de baie sau în rochii mulate pe rețelele sociale, unii urmăritori nu s-au putut abține de la comentarii răutăcioase. I-au criticat silueta, spunându-i că este prea slabă și că ar trebui să mai pună câteva kilograme.

Andreea Bălan s-a gândit să le dea un răspuns pe măsură cârcotașilor, făcând o postare dedicată lor.  „Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții

Andreea Bănică i-a luat apărarea în secțiunea de comentarii, încurajând-o să nu pună la suflet vorbele răutăcioșilor. „Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill, femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal! Eu fac eforturi ce mănânc și când, fac sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi slabă, suplă, să te încapă orice haina!”, a scris blondina.

Citește și: Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie. Cum a fost filmată artista: „Ne aplecăm ca o divă”

Ce dietă ține Andreea Bălan

Deși a născut de două ori, s-a refăcut la fel de repede de fiecare dată. A dat jos kilogramele în plus într-un timp foarte scurt, iar acest lucru ar fi fost imposibil fără o dietă echilibrată.

Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate. Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu.”, declara Andreea Bălan.