Andreea Bălan se mărită din nou? Ce declarații a făcut artista: „Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă”

Andreea Bălan se mărită din nou? Cântăreața a fost greu încercată de viață, deși în viața profesională are un real succes, nu putem spune același lucru și pe plan personal. Se bucură, totuși, că are două fetițe superbe, cu fostul soț, George Burcea.

30 nov. 2022, 20:23
Andreea Bălan se mărită din nou? Ce declarații a făcut artista: „Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă”
Andreea Bălan se mărită din nou?

Andreea Bălan se mărită din nou? După despărțirea de George Burcea, a avut o relație serioasă cu Tiberiu Argint, de care s-a despărțit la începutul anului trecut. De atunci, cântăreața nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, au apărut doar niște imagini de paparazzi, însă Andreea nu a confirmat nimic.

Andreea Bălan se mărită din nou?

Andreea Bălan a fost întrebată dacă se mai vede în postura de a îmbrăca rochia de mireasă, iar ea a spus că viața este imprevizibilă și că timpul va decide ce se va întâmpla. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a mărturisit că ea a îmbrăcat rochia albă abia după ce a născut-o pe fetița cea mică.

Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă din toate punctele de vedere. Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă. Poți să te iubești și să nu te căsătorești niciodată sau poți la un moment dat să faci lucrul acesta. Eu le făcusem pe fetițe înainte a fiu mireasă. Mireasă am fost, după ce am născut-o pe Clara.„, a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Citește și: Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea e departe de final. Procesul deschis de Andreea Bălan împotriva fostului partener a pornit cu stângul

Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan

Jurata de la „Te cunosc de undeva” nu a vorbit niciodată atât de punctual despre probleme pe care le are, însă, recent, și-a deschis sufletul în fața fanilor și a recunoscut unul dintre cele mai dure aspecte din viața ei.

Artista nu mai poate avea copii, iar asta nu pentru că nu își mai dorește, ci pentru că, medical vorbind, acest lucru nu mai este posibil. După ce a născut-o pe Clara, vedeta a suferit o embolie amniotică. Cu alte cuvinte, lichidul amniotic din uter a ajuns în sânge. Acea perioadă a marcat-o pe viaţă.

Până acum, Andreea Bălan nu a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Vedeta s-a rezumat doar la concluzia care o va urmări toată viața. Și anume, aceea că nu va mai putea fi mămică.

Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a spus Andreea Bălan.