Ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și Anda Călin. Cei doi sunt împreună de 7 ani. ”Important este să ne validăm noi, nu alții”

Liviu Vârciu nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Artistul trăiește o poveste frumoasă de iubire de 7 ani cu Anda Călin, femeia alături de care și-a format o familie minunată. Prezentatorul TV se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu doi copii minunați. Totuși, puțin știu ce diferență de vârstă există între Liviu Vârciu și Anda Călin.

05 feb. 2024, 10:24

Liviu Vârciu este cunoscut de toți românii, mai ales că este în atenția publicului de foarte mulți ani. Vârciu a avut o viață amoroasă plină de suspans de-a lungul carieri sale, el fiind unul dintre cei mai râvniți burlaci, asta până când și-a întâlnit aleasa inimii.

Citește și Liviu Vârciu, critici dure la adresa fiicei lui și a iubitului ei, un cunoscut tiktoker. Artistul o trimite la muncă pe Carmina. „De ce să muncim, când avem TikTok?”

De 7 ani, prezentatorul TV trăiește o poveste de iubire cu Anda Călina, frumoasa șatenă care a reușit să îl cucerească pe cântăreț de-a dreptul.

Cei doi au trecut prin foarte multe momente frumoase și situații tensionate de-a lungul relației.

Mai mult, aceștia au avut o perioadă în care au stat separați, însă nu au putut rezista prea mult timp unul fără celălalt.

Anda Călin este femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu o fetiță pe nume Anastasia și un băiețel care îi poartă numele artistului. De asemenea, Vârciu  mai are o fiică de 21 de ani din relația cu Ami Teiceanu.

Prezentatorul TV și iubita lui, Anda Călin, sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, iar cei doi preferă să țină evenimentele importante pentru ei departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor.

Deși există o diferență mare de vârstă între prezentatorul TV și partenera lui, aceștia au demonstrat tuturor că sunt suflete pereche.

Cuplul lor reprezintă o dovadă că vârsta este doar un număr.

Vârciu, mai mare cu 9 ani decât soția lui

Puțini sunt cei care știu faptul că Liviu Vârciu este mai mare cu 9 ani decât Anda Călin.

Artistul împlinește 43 de ani pe 17 martie 2024, iar iubita lui face 34 de ani anul acesta. În ciuda acestui detaliu, cei doi se înțeleg foarte bine și au o familie deosebită.

Prezentatorul TV și partenera lui se gândesc la nuntă, însă aceștia își doresc un eveniment restrâns despre care presa să nu știe nimic.

De altfel, Liviu Vârciu și Anda Călin vor să țină ascunsă dată în care vor spune „DA” în fața altarului.

Citește și Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație! Prezentatorul TV îndrăgostit până peste cap de Ilinca Vandici: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții”, a mărturisit Anda Călin, potrivit Spynews.ro.