Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație! Prezentatorul TV îndrăgostit până peste cap de Ilinca Vandici: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire cât se poate de șocantă despre persoana de care a fost îndrăgostit până peste cap. Celebrul prezentator TV a vorbit despre Ilinca Vandci și despre cum orice bărbat firesc visează la o astfel de femeie.

14 sept. 2023, 20:39
Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație! Prezentatorul TV îndrăgostit până peste cap de Ilinca Vandici: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”
Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație! Prezentatorul TV îndrăgostit până peste cap de Ilinca Vandici: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

În perioada când Ilinca Vandici și Liviu Vârciu erau colegi de muncă, prezentatorul TV a recunoscut în mod public că era profund îndrăgostit de vedetă. Această declarație a fost făcută în timpul unei emisiuni, fără niciun fel de ezitare din partea lui Vârciu. Cu toate acestea, relația lor nu a evoluat niciodată către o etapă mai „avansată”.

Citește și: Liviu Vârciu și Andreea Mantea, scandal în stradă cu vorbe grele și bătaie: „Bă, nene, tu ești bolnav!”. De la ce s-au luat cei doi

În anul 2014, Liviu Vârciu și Ilinca Vandici activau la același post de televiziune. În perioada respectivă, cei doi prezentatori TV promiteau o surpriză impresionantă pentru telespectatori – o emisiune dedicată învățării oamenilor să creadă în puterea iubirii. În contextul acestui proiect, Liviu și Ilinca au participat la o ședință foto romantică, alimentând speculațiile privind o posibilă relație între ei.

Cu toate acestea, Liviu Vârciu a dezvăluit într-o emisiune TV că simte ceva special pentru Ilinca Vandici. Cu toate că și-a exprimat sentimentele, a menționat că, în cazul în care prietenia lor s-ar fi dezvoltat într-o relație romantică, nu ar fi dorit să o facă publică pe micile ecrane. Cu toate acestea, cei doi nu au depășit stadiul de prieteni.

„Ilinca e frumoasă, ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de o asemenea femeie. Dacă vreodată din prietenie o să iasă o dragoste frumoasă, eu nu o să o pun relația noastră la televizor. Suntem maturi și o să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi, dacă vă fi ceva între noi”, mărturisea Liviu Vârciu, într-o emisiune TV, în urmă cu mai mulți ani.

Tot la momentul respectiv, nici Ilinca Vandici nu a exclus ideea de a se înfiripa o idilă între ei: „Nu am de unde să știu ce se va întâmpla. Ce e scris acolo Sus, asta se întâmplă”.

Ilinca Vandici a mărturisit, la momentul acela, că a rămas foarte surprinsă când a auzit declarațiile lui Liviu Vârciu, în direct. De altfel, cei doi se cunoșteau de mult timp. Totuși, legătura dintre cei doi nu a mers la un alt nivel.

„Noi ne cunoaștem de multă vreme. Liviu a început să mă sune, să-mi dea mesaje, a reușit să mă convingă să ne întâlnim, am discutat verzi și uscate, ne-am amuzat și asta a fost. După, am fost surprinsă că a declarat în direct că mă place” , spunea Ilinca Vandici, arată ziare.com.

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, vrea nuntă și copii, după două luni de relație. „Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă”