Ce diferența de vârstă există între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Actorul e mult mai tânăr decât câștigătoarea America Express

Sânziana Negru are o comunitate mare în mediul online, fiind una dintre cele mai de succes influencerițe de la noi. E o persoană creativă, care știe să facă o poveste interesantă pentru orice produs pe care-l promovează, motiv pentru care o mulțime de branduri apelează la ea pentru publicitate online.

30 dec. 2023, 10:18
Ce diferența de vârstă există între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Actorul e mult mai tânăr decât câștigătoarea America Express

Sânziana Negru are 36 de ani și s-a născut în Republica Moldova. De la vârsta de șapte ani s-a mutat cu familia în România. A absolvit Facultatea de Științe Politice din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Printre marile ei pasiuni se numără muzica, modelingul, televiziunea și online-ul.

Câștigătoarea de la America Express, care face bani frumoși din activitatea ei din online, are o relație cu Ștefan Floroaica, actorul principal din „Lia – Soția soțului meu”. Ce nu știu mulți e că între cei doi există o diferență mare de vârstă, ea fiind mai mare. Ea are 36 de ani, iar el are 30, cu șase ani mai puțin. Diferența de vârstă nu a stat niciun moment în calea fericirii lor, cei doi locuiesc acum împreună în casa pe care Sânziana și-a construit-o la final de 2022. S-au mutat împreună imediat ce Sânziana s-a întors din competiția America Express.

Citește și Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei. Cum a plănuit vedeta despărțirea pas cu pas: „Eu am știut de mult că nu mai merită și, totuși, am mai încercat”

Ștefan a fost cel care a susținut-o mult pe Sânziana să participe la competiția de la Antena 1, cu toate că erau la începutul relației. Nu a fost ușor, dar au reușit să reziste, iar vedeta s-a întors acasă învingătoare.

„A fost destul de simplu, noi eram într-un stadiu destul de incipient al relației noastre, mi s-a propus să merg la emisiune, merg la discuții, după câteva săptămâni, am mai mers la o discuție și cu Laura, apoi am spus că eu mă duc. Mi-a zis să merg, că e cea mai bună decizie, adică a fost așa, pe același gând. Nu am simțit nicio secundă din partea lui să nu mă duc, că sunt atâtea săptămâni în care nu ești acasă”, a dezvăluit Sânziana Negru, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

Sânziana Negru a mai avut o relație cu o persoană publică, în urmă cu mai mulți ani. Influencerița a fost doi ani de zile cu Smiley.

Citește și Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an: „Chiar le doresc să rămână împreună până la adânci bătrâneți”