Dan Negru dă de pământ cu Antena 1, după ce s-a aflat de revenirea la Pro TV a lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: „Aroganța a trântit și bussinesuri mari”

Dan Negru a vorbit despre problemele cuu care se confruntă, în prezent, Antena 1. Totul a pornit de la vestea că Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea revin la Pro TV.

17 apr. 2024, 20:44
Dan Negru dă de pământ cu Antena 1, după ce s-a aflat de revenirea la Pro TV a lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: „Aroganța a trântit și bussinesuri mari”
Dan Negru dă de pământ cu Antena 1, după ce s-a aflat de revenirea la Pro TV a lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: „Aroganța a trântit și bussinesuri mari”

Dan Negru și-a exprimat opinia despre mutările cheie care au avut loc recent în industria televiziunii, inclusiv despre plecarea chefilor și semnarea unui nou contract cu Pro TV, dar și despre alte vedete care au părăsit recent Antena 1.

Citește și: Dan Negru spune NU temelor pentru acasă: „Menirea școlii e să formeze oameni”. Ce părere are prezentatorul despre școala românească

După ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au confirmat revenirea lor la MasterChef, a devenit evident că în curând îi vom vedea din nou pe micile ecrane. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își vor relua rolurile de jurați în sezonul 9 al emisiunii de la Pro TV, iar vestea a stârnit un val de entuziasm și discuții intense.

Plecarea celor trei de la Antena 1 a fost o surpriză pentru toată lumea acum câteva luni, la fel cum și revenirea lor la Pro TV este acum. Subiectul a fost pe prima pagină a ziarelor, iar Dan Negru a comentat despre aceste schimbări din peisajul media, având în vedere și propria sa experiență de la Antena 1, unde era cunoscut pentru evenimentele de Revelion pe care le prezenta an de an.

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul!’, a afirmat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Prezentatorul de la Kanal D a subliniat că, deși banii sunt esențiali, există un punct în care importanța lor atinge o limită. El a argumentat că echipa este adesea elementul cheie în asigurarea bunei desfășurări a lucrurilor, indiferent de domeniu. În plus, a furnizat exemple concrete din fotbal și din industria televiziunii pentru a-și susține punctul de vedere.

„La Rapid e la fel. Degeaba stadion nou, galerie fantastică, jucători scumpi dacă nu e spirit de echipă. Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume. La Cinq a fost televiziunea pe care Berlusconi a deschis-o în Franța în anii ‘90. A cumpărat cei mai scumpi prezentatori și cele mai scumpe echipe de producție dar n-a construit echipa. A falimentat după 2 ani. Real Madrid a luat toți galacticii la începutul anilor 2000, Zidane, Beckham și Figo jucau împreună dar nu erau o echipă. Aristotel le-a dat răspunsul demult: întregul este mai mare decât suma părților sale’ Să fie asta lecția celor care vor veni’, a mai scris Dan Negru în mediul online.

Citește și: Angela Similea, prima invitată a lui Dan Negru într-o emisiune: „Țin minte și acum. Ne-am amintit cu drag acel moment”