Ce dorință inedită are Valentina Pelinel în 2024. Soția lui Cristi Borcea are planuri mari în noul an: „Cheia succesului”

Valentina Pelinel are planuri mari pentru 2024. Soția lui Cristi Borcea se dedică din plin vieții de familie, însă nu își neglijează nici sfera profesională.

30 dec. 2023, 21:14
Ce dorință inedită are Valentina Pelinel în 2024. Soția lui Cristi Borcea are planuri mari în noul an: „Cheia succesului”
Ce dorință inedită are Valentina Pelinel în 2024. Soția lui Cristi Borcea are planuri mari în noul an: „Cheia succesului”

Valentina Pelinel primește anul 2024 cu brațele deschise, iar singura ei dorință este să fie la fel ca anul ce tocmai trece, 2023. Soția lui Cristi Borcea are planuri mărețe și speră să le ducă la bun sfârșit pe toate.

Citește și: Valentina Pelinel, imagine rară cu sora ei. Lavinia este cu 7 ani mai mică decât soția lui Cristi Borcea

Dorința Valentinei Pelinel pentru anul 2024

Valentina Pelinel vrea ca anul 2024 să fie la fel de bun și plin de succes ca 2023. Pentru ea, ultimele 12 luni au fost foarte prospere și a precizat că reușita înseamnă să continui ce ai început, iar ea asta vrea să facă. Astfel, fostul model internațional a ales succesul pentru 2024.

„În 2024, o să râzi, dar îmi doresc o continuitate a ceea ce am început, că tot timpul facem ceva și cheia succesului e continuitatea”, a declarat Valentina Pelinel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Anul Nou nu e singurul moment în care Valentina Pelinel și-a pus dorințe interesante. Și de Crăciun a avut o cerere specială pentru Moșul, însă a vrut să le îndeplinească mai întâi dorințele copiilor săi cu Cristi Borcea. Pentru vedetă, fericirea celor mici este mai importantă ca orice.

„Cred că cei mai dornici sunt copiii să primească multe cadouri și aia e și bucuria noastră să îi vedem cum primesc multe cadouri. Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem. Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm să le facem lor. În rest, îmi doresc și eu ca fiecare, să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși. Asta ne dorim toți orice ar fi, nu se mai pune. Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun. Hai să mai existe și surprize. E normal în general sau cu alte ocazii, dar de Crăciun sau de ziua ta, e frumos să ai o surpriză, ca să vezi că s-a gândit la tine și să fie cu semnificație”, a mai dezvăluit Valentina Pelinel.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a reacționat după ce s-a spus că nu a terminat nici liceul: „O făceam printre alăptări și alte activități”