Ce studii are, de fapt, Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a reacționat după ce s-a spus că nu a terminat nici liceul: „O făceam printre alăptări și alte activități”

Foarte multe zvonuri au circulat de-a lungul timpului despre Valentina Pelinel, în special despre nivelul studiilor ei. Bârfele spuneau că soția lui Cristi Borcea nu ar fi reușit să termine nici măcar liceul. Totuși, acum aceasta a vorbit public despre acest aspect, pentru a clarifica situația.

05 dec. 2023, 16:39
Ce studii are, de fapt, Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a reacționat după ce s-a spus că nu a terminat nici liceul: „O făceam printre alăptări și alte activități”
Ce studii are, de fapt, Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a reacționat după ce s-a spus că nu a terminat nici liceul: „O făceam printre alăptări și alte activități”

Valentina Pelinel a visat încă de când era extrem de mică să aibă o carieră fructuoasă în modelling, însă pentru a transforma visele în realitatea, ea a fost nevoită să facă extrem de multe sacrificii. La doar 17 ani, actuala soție a lui Cristi Borcea a părăsit România și a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a pune bazele carierei pe care și-o dorea. Când a luat această decizie, Valentina Pelinel studia la Colegiul Național Sfântul Sava din Capitală, însă, pentru a putea pleca ea a întrerupt cursurile.

Citește și: Valentina Pelinel a dat totul din casă. Cum o răsfață Cristi Borcea: „Soțul meu este un om cu suflet de aur”

Tocmai din acest motiv, au apărut zvonurile care spun că ea nu a reușit să termine liceul. Totuși, adevărul este cu totul altul. Invitată în emisiunea „Online story”, soția lui Cristi Borcea a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. Deși mulți au acuzat-o că nu și-a terminat studiile, Valentina Pelinel a absolvit liceul în America, apoi Facultatea de Marketing din Cornwell.

„Mă bufnește și râsul că și acum zic Valentina Pelinel nu și-a terminat liceul, eu l-am terminat de mult, stați liniștiți. Eh, lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud și să ies să zic ce am făcut, nu-mi place deloc, nu sunt genul ăsta. Mi-am terminat liceul la Cornwell. L-am luat de la 0 pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România de la Colegiul Național Sfântul Sava și am luat-o de la 0, da. Am studiat, de fapt, 5 ani. O făceam printre alăptări și alte activități, dar am făcut-o și m-am bucurat, pentru că mi-a plăcut toată viața să învăț”, a explicat Valentina Pelinel, în cadrul emisiunii „Online story”.

Valentina Pelinel trăiește acum în România alături de soțul său, Cristi Borcea, și de cei trei copii ai lor, Milan, Rania și Indira. În emisiunea „Online story”, vedeta vorbit și despre căsnicia pe care o are cu soțul său și familia pe care o au împreună. Aceasta a subliniat că, în ciuda stresului și provocărilor care pot apărea în afara casei, la ei acasă domnește liniștea și frumusețea unei familii unite.

„Mi-am dat seama că trebuie să știi să te retragi când e momentul și să lași locul altora, pentru că trebuie să menții un echilibru în viață. Soțul meu nu se zgârcește să facă complimente. Noi suntem o familie unită. Avem 3 copii frumoși, ai noștri, și mai avem 6, deci suntem 9 și toți se înțeleg foarte bine. La noi în casă e armonie, poate în afara casei mai există stres, normal, business-uri, nervi, e normal, la nivelul acela, dar acasă e liniște și e frumos. Sufletul pereche îl simți și indiferent de obstacole tot acolo ajungi, sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ”Te iubesc”, printr-un mesaj (n.r.- despre momentul când și-au spus că se iubesc, pentru prima dată).

Eu sunt o persoană puternică, dar și el este o persoană extrem de puternică și atunci ne-am dat putere unul altuia în momentul când am avut nevoie. El a trecut prin multe, eu am trecut prin multe, dar și împreună am trecut prin atâtea și ne-a făcut mai puternici și ne-a făcut să apreciem viața”, a declarat Valentina Pelinel, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Citește și: Valentina Pelinel despre Cristi Borcea: „Avem fiecare baia noastră, nu ne certăm pe oglindă”