Ce droguri a consumat Fulgy la studioul lui Alex Velea. A făcut public inclusiv numele dealerului

Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce, la sfârşitul lunii mai, a fost prins conducând sub efectul substanţelor halucinogene. Acesta a declarat că se întorcea de la studioul lui Alex Velea unde se fumează şi ar fi inhalat fumul de la cei care fumau iarbă.

07 iun. 2021, 10:06
Ce droguri a consumat Fulgy la studioul lui Alex Velea. A făcut public inclusiv numele dealerului

Fulgy a consumat droguri la studioul lui Alex Velea, unde înregistra o melodie, însă, în prima fază, acesta a declarat că nu ar fi fumat, ci doar a inhalat fumul. Şi asta deoarece ar fi… plictisit de ele.

Ieri m-am trezit, am fost am mâncat, iar seara pe la șapte opt am fost pe la Alex Velea, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. De obicei în studiouri, nu la Alex Velea se fumează iarbă. După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că v-am spus, eu personal sunt plictisit de ele” a declarat Fulgy într-un clip pe social-media.

Citeste si Fulgy, dat afară din cazino pentru că a refuzat să poarte mască. Fiul Clejanilor, ploaie de ameninţări la adresa agentului de pază: „Te omor cu bătaia, să moară familia mea”

Ce droguri a consumat Fulgy la studioul lui Alex Velea. A recunoscut totul

Decis să spună lucrurilor pe nume, Fulgy a revenit cu o filmare şocantă pe TikTok, în care explică cu lux de amănunte ce droguri se fumează la studioul lui Velea, dând chiar şi numele dealerului.

S-a întâmplat în felul următor. Am fost la Alex Velea la studio unde se consumă  Ketamină, Mefedronă şi Amfetamină. Se consumă, de asemenea, şi droguri uşoare gen iarbă şi cocaină. Distribuitorul lui Velea este Matias ăla negru. El a adus toate drogurile şi substanţele interzise acolo. Eu am fost cu gândul de a face o piesă„, a declarat artistul pe TikTok.

@smn265#fulgy #viral #foryoupage #fy #tiktok #fypforyou #foryou #clejanii♬ sunet original – SMN12

În noaptea de 6 spre 7 iunie, Fulgy a anunţat pe pagina sa de Instagram că mai mulți polițiști au venit să îl ia de acasă în miez de noapte. Chiar el a făcut anunțul, fără să ofere însă prea multe detalii. Înainte să ajungă la secția de Poliție, artistul a anunțat că a doua zi urmează să filmeze un videoclip pentru o piesă nouă.

Acum am fost luat de acasă de domnii polițiști. Merg la Sectia 11, la Negoiță. După, filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua!”, a anunțat Fulgy,  la InstaStory.

Citeste si Motivul pentru care Fulgy a început să consume droguri: „Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am experimentat şi eu”