Fulgy, dat afară din cazino pentru că a refuzat să poarte mască. Fiul Clejanilor, ploaie de ameninţări la adresa agentului de pază: „Te omor cu bătaia, să moară familia mea”

Fulgy de la Clejani a comis-o din nou după ce, cu câteva zile în urmă, a fost implicat într-un alt scandal care l-a adus în atenţia opiniei publice.

06 iun. 2021, 23:57
Fulgy, dat afară din cazino pentru că a refuzat să poarte mască. Fiul Clejanilor, ploaie de ameninţări la adresa agentului de pază: „Te omor cu bătaia, să moară familia mea”

După ce s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa substanţelor halucinogene, acum artistul a ameninţat un agent de pază care i-a atras atenţia să poarte mască în interiorul unui cazino. Artistul a intrat în cazinoul din Mall Vitan în timp ce transmitea Live pe YouTube.

Fulgy, dat afară din cazino pentru că a refuzat să poarte mască

Pe tot parcursul live-ului transmis pe YouTube, timp în care s-a plimbat prin mall, Fulgy nu a purtat masca de protecţie. La intrarea în cazino, însă, agentul de pază i-a atras atenţia să-şi pună masca. Pentru că a refuzat, agentul l-a împins de la spate, pentru a-l determina să părăsească incinta.

Citeste si Fulgy a pus ochii pe o vedetă de la noi care este căsătorită. „Vreau să zică să fie cu mine!”

M-a bruscat, deci m-a bruscat băiatul ăsta. Te-a văzut toată ţara„, a spus Fulgy în momentul în care a fost dat afară din cazino.

Ulterior, agentul l-a înjurat, moment în care Fulgy l-a ameninţat că va rămâne fără loc de muncă, dar şi că-l va bate.

Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea„, a spus Fulgy în Live-ul de pe YouTube.

Citeste si Fulgy îl ameninţă pe Mihai Morar în direct: „Cum te plimbi tu în Herăstrău, se plimbă şi cocalarii mei care abia aşteaptă să se ducă la puşcărie”

Deşi a fost dat afară din cazino, Fulgy le-a spus fanilor care îi urmăreau live-ul că nu s-a simţit umilit, chiar dacă agentul de pază l-a împins şi l-a înjurat.