Ce echipe de la Asia Express au fost trimise acasă. Favoriții fanilor au părăsit competiția

Au mai rămas două săptămâni de filmări din al șaptelea sezon al competiției Asia Express, iar echipele eliminate deja s-au aflat și se întorc acasă. Obiceiurile ciudate, temperaturile ridicate și diferențele lingvistice sunt doar câteva dintre provocările pe care concurenții trebuie să le depășească în acest sezon. 

15 apr. 2024, 14:02
Ce echipe de la Asia Express au fost trimise acasă. Favoriții fanilor au părăsit competiția

Reality show-ul Asia Express, ajuns la al șaptelea sezon, își schimbă locația. Nouă perechi de vedete pășesc pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiurile ciudate, temperaturile ridicate și diferențele lingvistice sunt doar câteva dintre provocările pe care concurenții trebuie să le depășească în acest sezon.

Ce echipe au fost eliminate din Asia Express

Adi Nartea și Cosmin Vîrjeau au pierdut cursa și au fost eliminați, conform surselor CanCan.ro.

De asemenea, echipa formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu este prima care părăsește competiția și se întoarce în România. Aceștia au fost urmați de Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și de echipa formată din Carmen Negoiță și sora sa. Însă, la polul opus, una dintre perechile cu șanse actuale reale la trofeu este cea a comedianților Ioana State și Mane Voicu. Rămâne de văzut cine se va întoarce cu marele premiu acasă.

Citește și: Lidia Buble, despre sacrificiile în fuga după succes. Din ce câștigă artista cei mai mulți bani. ”Din asta trăiesc”

Cum e al șaptelea sezon din competiție pentru Irina Fodor

Irina Fodor a plecat la filmările pentru al șaptelea sezon din Asia Express la finalul lunii februarie. Prezentatoarea își ține fanii la curent cu activitățile de pe Drumul Zeilor, postând din când în când imagini pe social media, așa cum a făcut și recent. „Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!”, a scris Irina Fodor în postarea de pe Instagram.

Totuși, prezentatoarea TV recunoaște că lucrurile nu sunt chiar roz în Indonezia. Vedeta a făcut primele mărturisiri pe social media, de la fereastra hotelului unde e cazată.

„După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. Am început traseul dintr-o zonă înconjurată de vulcani. S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm. Vă mai scriu”.

„Nu o să vă mint, e ușor aglomerat pe străzile din Indonezia… Acum, să vedem cine ajunge pe primul loc la pupitru: eu sau concurenții?”, a mai mărturisit vedeta, pe rețelele de socializare.

Citește și: Livia, fosta soţie a lui Cătălin Bordea, mesaj eliberator după divorţ. Şi-a asumat relaţia cu Spike: „Plătim pentru orice”