Lidia Buble, despre sacrificiile în fuga după succes. Din ce câștigă artista cei mai mulți bani. ”Din asta trăiesc”

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. După mai bine de 9 ani de când este în industria muzicală, vedeta a dezvăluit care este, de fapt, sursa ei de venit.

14 apr. 2024, 16:55
Lidia Buble, despre sacrificiile în fuga după succes. Din ce câștigă artista cei mai mulți bani. ”Din asta trăiesc”

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. După mai bine de 9 ani de când este în industria muzicală, vedeta a dezvăluit care este, de fapt, sursa ei de venit.

Citește și Lidia Buble, din nou în fața instanței. Artista a fost audiată la Curtea de Apel în calitate de martor

După un deceniu de muzică, Lidia Buble a dezvăluit care este, din punctul ei de vedere, reversul succesului, dar și din ce câștigă cei mai mulți bani ca artist.

Lidia este apreciată de români și nu numai, pentru timbrul vocal unic și pentru naturalețea de care dă dovadă de fiecare dată când urcă pe scenă.

Ultimul single al frumoasei române este ”Roșu nuclear”, care are peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube. Fanii știu că Lidia a furat inimile pasionaților de muzică încă din 2014 cu hiturile ”Kamelia” și ”Noi simțim la fel”.

Mulți nu știu și faptul că, înainte ca ea să se lanseze în industria muzicală, Lidia a lucrat într-o tipografie din Deva, alături de tatăl ei, Viorel Buble, pastor de profesie.

Mai mult decât atât, în timpul facultății, solista a lucrat ca bonă și ca manager vânzări auto. Deci, se poate spune că frumoasa artistă a știut ce este munca încă de tânără.

După ce a lansat piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, viața Lidiei Buble s-a schimbat în adevăratul sens al cuvântului, pentru că au urmat o sumedenie de piese noi și concerte care au plasat-o pe lista celor mai buni artiști din România.

Recent, Lidia a mărturisit din ce se întreține ca artist, dar și care este reversul succesului, din punctul ei de vedere.

„În primul rând, nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală. Totul este la vederea publicului. Și asta nu că mă deranjează neapărat, pentru că eu sunt un om foarte deschis și mereu mi-a plăcut să fiu foarte naturală, cumva ca o carte pentru publicul meu. Chiar vreau să mă cunoască în totalitate așa cum sunt. Și dacă mă iubesc pentru ceva, să mă iubească pentru ceva real”, a spus Lidia Buble, potrivit Unica.ro.

Cariera Lidiei Buble depinde, în primul rând de aprecierea publicului. Vedeta a detaliat și faptul că, meseria de artist vine la pachet cu avantaje, dar și dezavantaje.

Pentru că, oricât de bun și talentat ai fi, întotdeauna vor exista persoane pentru care nu reprezinți nimic.

„Trebuie să recunosc, este foarte deranjant uneori când se mai scriu lucruri neadevărate cumva. Cred că fiecare artist sau actor ajunge la un moment dat să treacă și prin niște știri care nu spun întru totul adevărul, și cumva poate te pun într-o lumină mai puțin plăcută. Iar eu sunt genul de om care întodeauna am strâns din dinți.

Poate că nu a fost bine. Mi-a plăcut să țin în mine. Ok, m-am descărcat, am sunat acasă, am vorbit cu ai mei. Dar în fața publicului nu. Și poate că mulți oameni rămân uneori cu o părere greșită despre mine. No, acolo e dureros, într-adevăr”, a mai spus Lidia Buble.

Nu în ultimul rând, Lidiei i se mai pare un revers al succesului și timpul limitat pe care îl are cu cei apropiați.

”Nu sunt disperată”

În cazul în care unii nu știu, cântăreața provine dintr-o familie mare, cu 11 copii, o familie de la care a învățat ce este iubirea și credința în Dumnezeu.

„Dar astea vin la pachet cu celebritatea și cumva trebuie să-ți asumi de la început. Însă trebuie să recunosc că mult mai multe sunt lucrurile frumoase care fac parte din această viață de artist”, a mai spus Lidia Buble, pentru Unica.ro.

Se pare că artiștii au mai multe surse de venit. Mai exact, aceștia pot înregistra câștiguri semnificative atât din difuzările la radio și concerte, cât și din contracte de imagine.

„Dacă și scrii la acea piesă, aici vorbim de linii melodice și versuri, atunci poți să câștigi destul de bine și din difuzările de pe radio. Clar, îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio, pentru că vreau să ajung la cât mai multe suflete. Dar dacă nu mi-a intrat piesa pe radio nu intru în depresie.

Te-ar putea interesa și Ce religie are Lidia Buble, de fapt. Cântăreața a fost jignită de nenumărate ori din cauza credinței sale. ”Sunt mândră de ceea ce sunt”

Nu sunt disperată, nu, toți artiști își doresc să fie pe radio, trebuie să fim ipocriți să nu recunoaștem lucrurile acestea. Dar totuși cred că cei mai mulți bani un artist poate să-i facă din contracte de imagine, și asta pentru că am avut și știu ce înseamnă, și din concerte. Din asta trăiesc”, a mai spus Lidia Buble pentru sursa menționată anterior.