Ce economii să nu faci la nunta ta

Nu e rău să faci economii, e chiar indicat să nu arunci banii pe fereastră sub pretextul că "e nunta mea şi trebuie să am tot ce vreau, indiferent de preţ". Dar anumite aspecte ale nunţii trebuie să fie impecabile, oricât ar costa…

RomaniaTV.net
28 ian. 2013, 15:19
Ce economii să nu faci la nunta ta

Asadar, nu face economii la:

Coafura

Atat coafura, cat si machiajul sunt foarte importante, dar daca trebuie sa chletuiesti mai putin pe una dintre ele, alege in favoarea coafurii. Ea trebuie sa reziste toata ziua si noaptea, la dans, alergat, agitatie si, uneori, conditii meteo nefavorabile. Machiajul, in schimb, nu e atat de greu de retusat, mai ales daca a fost realizat cu produse de calitate. Dar ce te faci daca ti se desprinde cocul dupa primul dans?

Citeste si: 10 trucuri pentru o coafura de mireasa reusita

Sampanie

Din toata bautura pe care o servesti la nunta, sampania trebuie sa fie impecabila. Mai bine cumperi un sortiment scump si il servesti doar la tortul miresei, decat sa oferi la discretie o sampanie de proasta calitate. Nu numai ca vei lasa invitatilor o impresie neplacuta, dar se mai pot si trezi cu dureri groaznice de cap.

Citeste si: 6 reguli pentru o nunta cu buget redus

Mancare

Alege numai mancaruri pe care le-ai testat si ghideaza-te dupa principiul „less is more” – cu alte cuvinte, mai putina cantitate, mai multa calitate. Invita mai putina lume sau alege un meniu cu mai putine feluri, dar nu renunta la mancarea buna, chiar daca asta inseamna sa cheltuiesti niste bani.

Citeste pe Miresici.ro ce alte economii sa NU faci pentru nunta ta.