Ce era, de fapt, creatura cu chip de om și corp de animal care a îngrozit un întreg oraș. Poliția a intervenit imediat!

O creatură ciudată având trăsături umane a speriat un oraș întreg. Polițiștii au acționat imediat şi au lămurit ce era, de fapt, creatura bizară.

23 feb. 2022, 11:50

Ce este, de fapt, creatura cu chip de om și corp de animal care a terifiat un întreg oraș. Un bărbat din Malaezia a descoperit ceea ce părea a fi o creatură cu chip uman și corp de animal.

Ce era, de fapt, creatura cu chip de om și corp de animal care a terifiat un întreg oraș. Poliția a intervenit imediat!

Imaginile cu bizara creatură care avea o înfățișare umană, dar şi gheare de animal și coadă, au circulat o vreme pe internet și au stârnit panică în rândul cetățenilor unui oraș din Malaezia. Aceştia au lansat zvonul conform căruia s-ar fi creat într-un laborator secret o combinație între om și animal! Până şi anumite posturi TV au prezentat speculaţia, astfel că lumea era pus şi simplu îngrozită, scrie extra.ie.

O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt ciudățenia. Imaginile au făcut înconjurul lumii – FOTO

Din acest motiv, şeful poliției din zona Pahang, din Malaezia, Datuk Rosli Abdul Rahman, a analizat imaginile și a venit cu un răspuns pentru a liniști pe toată lumea. De fapt, nu era vorba despre o ființă vie, ci despre mulajul unei unei creaturi făcute tocmai pentru a crea panică: „Verificările au arătat că imaginile au fost descărcate de pe internet înainte de a fi distribuite pe rețelele de socializare, susținând că descoperirea a fost făcută în Pahang. Sper că publicul va înceta să mai transmită știri despre presupusa descoperire”.

VIDEO! Peștele monstru de 2,5 tone care arată ca un rechin pe steroizi! Un surfer a dat peste creatura preistorică pe care aproape nimeni n-a mai văzut-o vreodată!

Se crede că bizara creatură a fost de fapt viziunea cuiva despre cum ar arăta un pui de vârcolac, fiind făcută din silicon! O situație similară a avut loc și în jurul satului Gollapalli din Telangana, unde s-a raportat că o făptură ciudată cu chip de om a fost văzută rătăcind în zonă, dar care era de fapt tot un mulaj din silicon!