Ce este karma şi cum funcţionează

Plecând de la proverbul "ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face", karma ne învaţă că în viaţă primim totul... "după faptă şi răsplată".

RomaniaTV.net
04 mart. 2014, 09:27
Ce este karma şi cum funcţionează

Karma este un dintre doctrinele fundamentale ale filozofiei budiste, care ne poate oferi o explicaţie la întrebarea de ce ni se întâmplă anumite lucruri.

Feng shui pentru iubire

Atunci când nu mai găsim răspunsuri satisfăcătoare la întrebările existenţiale în locurile în care le căutăm în mod normal, mergem să căutăm răspunsuri şi în altă parte. Religia budistă este locul în care poţi găsi răspunsul multor  dintre dilemele spirituale cu care ne confruntăm în viaţa de zi cu zi, iar karma pare a explica într-un mod foarte simplu şi corect parcursul vieţii fiecăruia.

Feng shui pentru sex pasional

Dacă de obicei facem haz de necaz atunci când ni se întâmplă ceva rău afirmând că aşa a fost să fie, că noi nu am fi putut face nimic diferit ca să influenţăm cursul lucrurilor, karma vine să ne contrazică.

Traducerea din sanscrită a termenului karma este acţiune, dar include nu doar fapta fizică ci şi vorba şi gândul. Aşadar nu eşti ”în siguranţă” să gândeşti lucruri rele despre cineva pentru că aceste gânduri rele se vor întoarce împotriva ta la un moment dat. La el şi faptele.

Citeste mai multe despre karma pe Cosmopolitan.ro.