Ce etnie are Andra, soția lui Cătălin Măruţă: „Pai cum să cânt așa frumos, dacă nu eram…?”

Andra Măruță este, fără îndoială, una dintre cele mai talentate și titrate artiste ale României, câștigând aprecierea și simpatia a milioane de români, de-a lungul carierei sale longevive și înfloritoare.

04 feb. 2024, 11:19

Este una dintre cele mai bune voci ale României, lăudându-se cu o carieră fulminantă în muzică și televiziune. Andra Măruță se bucură de o comunitate vastă de fani, fiind apreciată de zeci de milioane de români din toate colțurile țării. Deși se prezintă precum o carte deschisă în fața admiratorilor săi, unele curiozități despre viața privată a vedetei s-au aflat de curând.

Andra Măruță a atins performanța nu doar de a fi una dintre cele mai bune cântărețe din industria muzicală românească, ci și una dintre cele mai iubite artiste. A topit încă de la debutul carierei sale inimilor oamenilor care, în timp, au devenit curioși de cât mai multe aspecte legate de viața și trecutul Andrei, printre care și etnia pe care o are.

Cum i-au bârfit Andra şi Cătălin Măruţă pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil la restaurant. „Ăştia nu ştiau că sunt în baie şi îi aud!”
Soția lui Cătălin Măruță nu se bucură doar de succes pe plan profesional, ci și personal, ea și prezentatorul TV formând o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Andra a dat mereu dovadă de sinceritate și transparență, astfel că a decis să rupă tăcerea despre originile sale.

Andra: „Am de toate în neamul meu”
Moștenirea Andrei etnică și culturală este una extrem de bogată, artista fiind ea însăși cea care a recunoscut, invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, că provine din neam de români, maghiar și rromi.

„Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.

Bobonete: Ai ceva?

Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a spus Andra.

Nicole Cherry: „Eu mă mândresc!”
Showbiz-ul autohton este plin de vedete care au alte etnii. Connect-R, Mihaela Rădulescu, Nicole Cherry sau Bănel Nicoliță sunt doar câteva dintre ele și nu s-au sfiit să recunoască acest lucru.

Nicole Cherry mărturisea în urmă cu ceva timp că este pe jumătate romă, mama ei fiind născută în această etnie:

Ce etnie are Nicole Cherry
„Există şi oameni de etnie romă care sunt foarte talentați. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă şi tatăl meu român. Atât mama, cât şi tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează. Eu mă mândresc şi consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta”, a spus ea într-un interviu acum ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă.

Ce religie are, de fapt, Andra. Nu mulți știau acest detaliu despre soția lui Cătălin Măruță

Andra, în vârstă de 36 de ani, are obiceiul ei special înainte de fiecare concert la care nu renunță orice ar fi. E legat de o amintire emoționantă din copilărie, care îi e foarte dragă.

Citește și Minodora, jignită de un fan. Artista a renunțat la bunele maniere și l-a pus la punct imediat: „Ești un necioplit”

Andra Măruță e o persoană spirituală și are o legătură specială cu credința încă de când era mică. Mereu își găsește liniștea și știe că totul în viața ei poate merge bine atunci când rostește o rugăciune.

„Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea. Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei. Când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a declarat artista pentru Ok Magazine.

Andra Măruță a fost botezată în religia ortodoxă, dar ceilalți frați mai mari ai săi sunt catolici. Artista a explicat cum s-a ajuns în această situație. Părinții vedetei erau catolici atunci când au venit pe lume primii doi copii ai familiei. Apoi, după nuntă, părinții s-au convertit la ortodoxism.