Cum i-au bârfit Andra şi Cătălin Măruţă pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil la restaurant. „Ăştia nu ştiau că sunt în baie şi îi aud!”

Dani Oțil și-a amintit momentul în care a fost luat în vizor de Andra și Cătălin Măruță, în timp ce se afla în același restaurant alături de Mihaela Rădulescu, cu mult timp înainte de a se căsători cu Gabriela Prisăcariu.

31 ian. 2024, 22:14
Cum i-au bârfit Andra şi Cătălin Măruţă pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil la restaurant. „Ăştia nu ştiau că sunt în baie şi îi aud!”
Cum i-au bârfit Andra şi Cătălin Măruţă pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil la restaurant. "Ăştia nu ştiau că sunt în baie şi îi aud!"

Cum i-au bârfit Andra şi Cătălin Măruţă pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil la restaurant. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit un episod inedit la podcast-ul „Vin de-o poveste” al lui Radu Ţibulcă. În trecut, pe când forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu, a avut loc un episod neplăcut într-un cunoscut restaurant din București.

Citeşte şi: Dani Oțil, despre cum a profitat de relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost pentru mine un boost de imagine, pentru că eram un mucos care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână”

„Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta… Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul Decebal, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini… Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic.

Și Mihaela a intrat în baie, și noi toți așteptam la intrare, și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: „Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud!”. Prima remarcă a fost: „Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?”, a spus Dani Oțil.