Ce etnie are Carmen Trandafir. Artista a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Fiecare pădure are uscăciunile ei!”

Deoarece au existat speculații și întrebări cu privire la etnia ei, Carmen Trandafir a dar de înţeles este de etnie romă. În trecut, artista a vorbit deschis despre originea ei și a menționat că, deși nu se simte confortabil cu întrebările legate de etnie, consideră că important este cum sunt oamenii și nu ce etnie au.

13 apr. 2024, 11:08
Ce etnie are Carmen Trandafir. Artista a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Fiecare pădure are uscăciunile ei!”
Ce etnie are Carmen Trandafir. Artista a recunoscut fără să-i fie ruşine: "Fiecare pădure are uscăciunile ei!"

Ce etnie are Carmen Trandafir. În trecut, artista a fost întrebată dacă este de etnie rromă, iar răspunsul ei pentru jurnalul.ro a fost că nu îi place „tot ce ține de etnia rromă. Fiecare pădure are uscăciunile ei… Dar ce importanță are? Important este cum sunt, nu ce sunt. Pentru că, dacă sunt cum sunt, și aș putea fi, oamenii îi cataloghează pe toți la fel”.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea ”a defilat” în tricoul Universității Craiova. Fotomodelul a pasat și câteva mingi în locuința sa. ”Forța Știința”

„Problema mea e că trăiesc în România și, atunci, lasă-mă să mă adaptez, să fiu ca majoritatea românilor! În România sunt obligată să fiu fățarnică, din unele puncte de vedere”, a mai spus Carmen Trandafir.

Despre numele ei de familie, artista a mărturisit că nu i-a plăcut niciodată și că așteapta momentul când îl va schimba după căsătorie, menționând că intenționează să îl păstreze înm continuare ca nume de scenă.

„Au fost unii care chiar mi-au apreciat numele. Însă nu mi-a plăcut niciodată că mă cheamă Trandafir. Abia așteptam să-mi schimb numele când m-am căsătorit”, a mai spus Carmen Trandafir.

Citeşte şi: Prima declarație a Nataliei Mateuț, după ce a fost chemată la DIICOT. Vedeta a mărturisit tot. ”Asta a fost”

Carmen Trandafir s-a retras de ani de zile din lumina reflectoarelor, însă continuă să fie o figură publică iubită, iar viața sa personală este marcată de succesul în carieră și de familia pe care și-a întemeiat-o alături de comentatorul sportiv Emil Grădinescu.