Mădălina Ghenea ”a defilat” în tricoul Universității Craiova. Fotomodelul a pasat și câteva mingi în locuința sa. ”Forța Știința”

Mădălina Ghenea, considerată una dintre cele mai frumoase românce, a postat câteva videoclipuri pe internet în tricoul Universității Craiova, în timpul meciului cu Farul Constanța, din etapa #4 a play-off-ului Superligii.

13 apr. 2024, 08:30

Mădălina Ghenea, considerată una dintre cele mai frumoase românce, a postat câteva videoclipuri pe internet în tricoul Universității Craiova, în timpul meciului cu Farul Constanța, din etapa #4 a play-off-ului Superligii.

Citește și Mădălina Ghenea, criticată de fani, pentru apariţia într-o reclamă. Imagini controversate cu vedeta FOTO

Mădălina Ghenea pare un fan al Craiovei în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta a postat pe Instagram trei videoclipuri prin care își arată susținerea pentru Universitatea Craiova.

Fotomodelul și-a pus tricoul Craiova și a publicat un videoclip la InstaStory în care flutură un steag al oltenilor.

Pentru cei ce nu știu, tricoul purtat de Mădălina Ghenea este al fundașului dreapta Mihai Căpățînă, titular în meciul de vineri dintre Craiova și Farul.

Fosta iubită a tenismenului Grigor Dimitro, în vârstă 32 de ani, a schimbat câteva pase chiar în propria locuință!

Mădălin Ghenea, singură și fericită

Timp de câteva luni, bulgarul Grigor Dimitrov și românca Mădălina Ghenea au format un cuplu.

La început, cei doi se fereau de ochii curioșilor și evitau să își facă declarații în public, însă pe parcurs și-au arătat relația și aparatelor de fotografiat.

Fotomodelul nu lipsea de la nicio competiție sportivă, suținându-și de fiecare dată iubitul.

Românca avea grijă să îi fie alături iubitului mai ales când acesta nu avea succes pe terenul de tenis. Mai exact, după fiecare partidă, aceasta avea grijă să îl îmbrățișeze și să îl sărute.

După o perioadă în care au fost fericit, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. În luna octombrie, după 7 luni de dragoste, cei doi au decis să se despartă, deși fanii au rămas surprinși de decizia aceasta.

Citește și Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Scala din Milano. Actrița a atras toate privirile

Mai mult decât atât, frumoasa româncă și Grigor Dimitrov nu se mai urmăresc pe Instagram și chiar și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale.