Ce etnie are Cătălin Măruţă. Soţia sa, Andra, a recunoscut recent că are origini rome!

Cătălin Măruță, gazda emisiunii "La Măruță" de la Pro TV, se numără printre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta are o relație de mai bine de 15 ani cu celebra cântăreață Andra, care a recunscut, recent, că are origini româneşti, maghiare şi rome. Cei doi au împreună doi copii, pe nume David și Eva.

07 mart. 2024, 12:01
Ce etnie are Cătălin Măruţă. Soţia sa, Andra, a recunoscut recent că are origini rome!
Ce etnie are Cătălin Măruţă. Soţia sa, Andra, a recunoscut recent că are origini rome!

Ce etnie are Cătălin Măruţă. După ce soţia sa, Andra, a recunoscut recent că are origini rome, multă lume s-a întrebat ce etnie are prezentatorul TV. Ei bine, acesta este român, mai precis oltean!

Cătălin Măruţă s-a născut pe data de 27 ianuarie 1977, la Târgu Jiu, şi este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu. Înaintede a intra în lumea televiziunii, Cătălin Măruță a avut un job la radio. Mai apoi, celebrul prezentator a ajuns în televiziune, la TV Super Nova. Pentru trei luni, a colaborat și cu Realitatea TV,, acolo unde a avut emisiunea „Trezeşte-te la realitate cu Măruţă”. În 2007, cariera lui s-a schimbat, după ce a ajuns la Pro TV. Din 2007 și până în 2013, a prezentat emisiunea Happy Hour, care mai apoi a fost rebranduită drept „La Măruță”.

Citeşte şi: Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage

În cadrul unei apariții în podcast-ul lui Mihai Bobonete, Andra a vorbit deschis despre complexitatea moștenirii sale etnice, afirmând cu mândrie că este un amestec de român, maghiar și rom. „Păi, cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și… Și român, și ungur, și puțin țigan”, a spus Andra.

Citeşte şi: Ce etnie are Jorge, de fapt. Artistul a ținut ascuns detaliul. ”Și astăzi vorbim limba asta”

În cadrul unui interviu, Cătălin Măruţă a dezvăluit că a stat în cămine de nefamilişti în studenţie şi a avut numeroase joburi sezoniere pentru a face bani. „Am venit la Bucureşti, la facultate, şi am avut de înfruntat un lung şir de peripeţii neprevăzute. Până să ajung să am propria garsonieră, primii ani am stat cu chirie, împreună cu un prieten, tot student, într-o cămăruţă la un cămin de nefamilişti din Vitan, aproape de Bobocica. Tata, magistrat respectat acasă, la Târgu Jiu, s-a supărat teribil că nu am dat examen la Facultatea de Drept, la stat, aşa cum a făcut el. Bucureştiul l-am descoperit călătorind cu metroul. Mă duceam în diverse locuri din oraş să distribui pliante publicitare, ba chiar am făcut campanie electorală pentru o alianţă politică. Împărţeam fluturaşi oamenilor pe stradă de dimineaţa până seara. Până să ajung la televiziune, am avut multe joburi sezoniere, vreo cinci”, a dezvăluit Cătălin Măruţă.

Acesta a spus şi cum a ajuns în media: „Făcusem un pic de radio la Târgu Jiu şi era floare la ureche să jonglez cu muzica, cum s-ar zice astăzi, său fiu DJ. Îmi ieşea ciubuc frumuşel în bancnote, toate mototolite, primite discret. Dădeam dedicaţii între piese la acel discobar din fostul „Circ al foamei”, cum i se spunea în folclorul urban pe atunci, la Unirii. În ultimul an de facultate m-am angajat la un post de radio. M-am dus pentru departamentul ştiri, iar ei aveau nevoie, de fapt, de un agent vânzări. Am avut noroc, cineva lipsea în acea zi şi am dat probă direct în eter. Munca la radio m-a cucerit, mi-a plăcut mult, dar era destul de solicitantă, petreceam în redacţie întreaga zi. Părinţii meu nu înţelegeau ce legătură are facultatea pe care am ales-o cu munca la radio, apoi la televiziune”.